Şike Soruşturması - (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aziz Yıldırım Gözaltında

BİZ BİZE YETERİZ !!!! hacılar hakkaten de yetiyolarmış, her ilden her kulüpten her milletten insan BİZ'in içine dahilmiş :D

pouhahaha mal la bunlar ,gerizekalılar küme düşcek hala transfer dio ,tabi serdar özkanı alabilirler :D

nb8bpi.jpg

Sence fb temizse neden boyle bir organizasyon duzenlensin???

Bilmiyorum, neyin ne olduğu çıkacak ortaya. Sadece inandığım şeyi söylüyorum, soruşturmanın sonucunda her şey belli olacak. Şu an kimsenin kesin bir şey bildiği yok. Fenerbahçe kirli çıkarsa büyük utanç olur, gerek kirli işleri yapanlar, gerekse kulüp bedelini öder. Ama kirli değilse kimse bedel ödemeyecek, çamur atan attığıyla kalacak, kimsede bir gram utanma duygusu oluşmayacak. Kaç kişi diyecek ki günahını almışız Fenerbahçe'nin, haklarını helal etsinler? Umarım her şey en kısa sürede ortaya çıkar, Fenerbahçe'yi bu tür kirli işlere bulaştıran olduysa bedeli öder, olmadıysa iftira atanlar utanır...

Fenere laf atan yok, suçlu onu yönetenlerde birader, anlamadın gitti zaten. Sarılaciverte saygım sonsuz, ama yönetenlere gram saygım yok.

Fenerbahçe'yi yönetenler Fenerbahçe'dir, Cuma. Tüzel kişi sonuçta Fenerbahçe, kendi kendine şike yapacak durumu yok, yönetenler yapar bunu, Fenerbahçe'yi bağlar olay.

Ali Kırat tutuklanabilir. ts-eskişehir maçında elinde para dolu çantayla!! gittiği idda ediliyormuş. Ali Kırat azizenin en sağlam 1. adamıymış....

Nevzat Şakar: ''Gözaltına Alınmadım''

Angutlar organizasyon düzenlicekmiş.acaba ne organizasyonun adı ne olacak merak ettim
Onlar daha önce bağdat caddesinde yürümüşlerdi dünya ....... günü kutlandı diye bir pankart vardı hatta ikincisini düzenlerler renkdaş :D

Fener muhasebe müdürü de alınmış.Klubün para giriş çıkışları inceliyorlar demektir bu.Olay çok ciddi.

Aydınlar kara kara düşünoyodur.

İspat edilene kadar,beklemek lazım.Şimdilik suç unsuru birşey çıkmadı.Ayrıca şike yapıldığı sabitlense bile,lig tescil edildiği için geçen sezona etki etmiyor benim bildiğim.
ne etki etmiyor Juve'yi de tescil etmişlerdi İtalya'da son 2 şampiyonlukları alındı adamların üstelik küme düşme darısı febenin başına İnşallah.Amin.

Şike-ül bahçe

Şike-ül Azize :D:D

Hayır eder, şampiyonluk direk Trabzonspor'a verilir. öyle bir şey ispatlanırsa.

O zaman bu tescil işinin bir anlamı yok.Trabzonspor niye itiraz etti lig tescil edilmesin diye.Neyse pek birşey çıkacağını sanmıyorum zaten.

Aziz Yıldırım, Twitter'da World Wide TT oldu.:asd:

Gözaltına alınanlar listesinden neredeyse bir futbol takımı çıkıyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt