Şike Soruşturması - (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aziz Yıldırım Gözaltında

FB kalecisi Volkan Demirel, dün gece esi Zeynep Kubra'yi bakislari ile rahatsiz eden bir kisinin kafasina sise kirdi.

Alın bunu da. :D

HAHAHAHAHA Volkan erksek gel benim kafamda şişe kır.

Ünal başkan Drogba transferini bitirse hayatımın en güzel günü olur :D

Volkan'ı alın ruh ve sinir hastalıklarına :D

Kümede Kallllllllllllllllllllllll *****bahçeeeee Kümedeeeeeeee Kalllllllllllllll Kümede Kalllllllllllll Kümede Kallll *****bahçee!!!

Allah boyle beter eder, derhal küme düşürülsün şikebahçe...Dünyada 17'de 16 yapacak takım yok oyle kolay kolay , bellıydı zaten...üstüne emenike ve sezer transferleri resmen mılletle maytap geçtiler..Bize kımse bısey yapamaz dıye..UEFA dahil el atılop şampiyonlar lıgınden ıhrac edılmesıde lazım bu şikecilerin

Bilmiyorum, neyin ne olduğu çıkacak ortaya. Sadece inandığım şeyi söylüyorum, soruşturmanın sonucunda her şey belli olacak. Şu an kimsenin kesin bir şey bildiği yok. Fenerbahçe kirli çıkarsa büyük utanç olur, gerek kirli işleri yapanlar, gerekse kulüp bedelini öder. Ama kirli değilse kimse bedel ödemeyecek, çamur atan attığıyla kalacak, kimsede bir gram utanma duygusu oluşmayacak. Kaç kişi diyecek ki günahını almışız Fenerbahçe'nin, haklarını helal etsinler? Umarım her şey en kısa sürede ortaya çıkar, Fenerbahçe'yi bu tür kirli işlere bulaştıran olduysa bedeli öder, olmadıysa iftira atanlar utanır...Fenerbahçe'yi yönetenler Fenerbahçe'dir, Cuma. Tüzel kişi sonuçta Fenerbahçe, kendi kendine şike yapacak durumu yok, yönetenler yapar bunu, Fenerbahçe'yi bağlar olay.

Sana sadece şunu soracağım. Gönül rahatlığıyla ve objektif bir şekilde Fenerbahçe'nin bu yılki maçlarının hiçbirinde şike olmadığını söyleyebilir misin ?

Bilmiyorum, neyin ne olduğu çıkacak ortaya. Sadece inandığım şeyi söylüyorum, soruşturmanın sonucunda her şey belli olacak. Şu an kimsenin kesin bir şey bildiği yok. Fenerbahçe kirli çıkarsa büyük utanç olur, gerek kirli işleri yapanlar, gerekse kulüp bedelini öder. Ama kirli değilse kimse bedel ödemeyecek, çamur atan attığıyla kalacak, kimsede bir gram utanma duygusu oluşmayacak. Kaç kişi diyecek ki günahını almışız Fenerbahçe'nin, haklarını helal etsinler? Umarım her şey en kısa sürede ortaya çıkar, Fenerbahçe'yi bu tür kirli işlere bulaştıran olduysa bedeli öder, olmadıysa iftira atanlar utanır...

Fenerbahçe'yi yönetenler Fenerbahçe'dir, Cuma. Tüzel kişi sonuçta Fenerbahçe, kendi kendine şike yapacak durumu yok, yönetenler yapar bunu, Fenerbahçe'yi bağlar olay.

yav arkadaş utanmadan nasıl yazıyon hala. senin yüzünden 1 defa ceza aldım bu forumda bir daha almayacam. gelip burada milleti kışkırtma. Şaibeye bulaşmadık diyorsun hala yuh sana be yuh. Daha ne olacak. kulüp başkanın dahil seninle bağlantılı olan 40 kişi tutuklanmış. eskişehir ve sivas maçlarında şike yapıldığı için. Ateş olayan yerden duman çıkarmı. Şike yoksa bunlar niye tutuklandı. Tutuklama olmasa bile bu leke size yeter. 10 yıl bu lekeyi taşırsınız. hadi yürü git antuna...

Fenerbahçe-Karabükspor-Emenike üçgeni de incelensin.

Şaibeli bir şekilde oyuncunun oynatılmaması ve bu iki klüp arasındaki banka hesaplarına ait(para girdisi-çıktısı) dökümanlar incelensin.

Allaha şükür Galatasaraylıyım

Haluk Yürekli, hapis cezası falan diyor.

2 maç üzerinde soruşturma varmış,16 nisan itibariyle.

her 2 incelenen maçtada fb altta kalıyo :D

Eskişehir -Trabzon spor maçında Teşvik

Fenerbahçe- Sivas Spor maçında Şike

ntv spor

arkadaşlar hani basket maçında açtığımız bir pankart vardı bilmediğimiz tek oyun masa başı oyunu diye onun görselini facebookta paylasmam lazım cuk oturur şimdi nerden bulabilirim

Son dakika: Saraçoğlunda yapılan aramalar sonucu Türkiye Kupası bulundu,bu Kupanın burda ne işi var diyen emniyet A.Yıldırımı içeri attı..

:2aloh1::oks::oks:

O zaman bu tescil işinin bir anlamı yok.Trabzonspor niye itiraz etti lig tescil edilmesin diye.Neyse pek birşey çıkacağını sanmıyorum zaten.

Tescil formalite gibi bir şey İlyas şu şartlarda ama esnek bildiğim kadarıyla. Aksi bir durum daha sonra bile ispat edilse karar tekrar gözden geçirilebilir. Zaten bir şeyler ortaya çıkarsa eğer, tescil eden federasyonun da başı ağrıyabilir.

Belezoglunun gözaltina alinmamasinin tek sebebi Hakan Süküre ve basbakana olan yakinligidir.

Neler oluyor lan? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt