Şike Soruşturması - (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aziz Yıldırım Gözaltında

Sivas'ın başkanı da gözaltındaymış.

Emenike ve Sezer gözaltında. Korcan gözaltında. Bülent Uygun denen ş.... gözaltında. Mecnun Odyakmaz gözaltında. Bu kadar tesadüf olamaz. Zaten Allah'ın emri Sivas ve Eskişehir maçlarında şaibe var. Özellikle Sivas maçında ..

Ben de küme düşmelerini istemem şampiyonluk alınsın, 10 puan geriden başlasınlar yeter.Seneye o leke ile mücadele etmelerini isterim süper lig'de. Yüzlerine yüzlerine her ortamda vururruz.

Ben de öyle isterim.

Küme düşerlerse ölürler.

Ölmesinler süründürelim.

aksama bi telegol özel olsa müthis olurdu simdi

Aziz Yıldırım Bilicayı takımda tutmaya karar vermiş kazı çalışmalarında kullanmayı planlıyomuş:D

bu leke uzun süre yeter onlara fatma gül bile bu kadar lekelenmemişti :D

Fener - eskisehir - sivas - bulent uygun - emenike - odyakmaz yeterlidir sanirim.

Bilica kurtarır bunları kodesden. :(

Polislerin geldiğini gören Emenike apar topar Victoria Secret mağazasına girmiş...

Kimse yanlış anlamasın beni ama küme düşmelerini istemem ben. Fenerbahçe'yi bu kadar antipatik bir kulüp yapan Aziz Yıldırım'dır. Aziz Yıldırım'a hakettiği cezalar verilsin, Türk sporu ile ilişiği kesilsin başka da bir şey istemem.

Ben isterim.Amatöre kadar yolu var.

Katılmıyorum Fener küme düşsün epey bi maddi zarara uğrarlar büyük ihtimalle de artık fener diye bi takım sadece hafızalarda kalır

Bir sürü futbolcusu filan gider kaçar

Olan ligin daha bi temizlenmesi olur ki olması gereken de bu zaten

Önümüzdeki seneler için güzel bir olay,artık pislik yapmak bu kadar kolay olmayacak..Serhat,Ahmet Çakar,Gökçekler Azizi bitirdi resmen

Yıllarca demedik boşuna Aziz'in babası şaibe diye.

Niye küme düşmelerini istemeyelim yahu? Bir b.k yedilerse eğer düşürsünler paşa paşa. Ancak ben bir sonuca varılacağını düşünmüyorum, birşeyler çıksa dahi üstü yine bir şekilde kapatılacaktır, Türkiye burası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt