Şike Soruşturması - (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aziz Yıldırım Gözaltında

aziz yıldırım metris cezaevinin planını üzerine dövme yaptırmış. tünel münel kazacakmış ama ** salağı türkiye'de klozet yoktur lan hapisanelerde.

inci:)

Umarım Fenerbahçeli tayyip erdoğan müdahale etmez ve yargı gidibildiği yere kadar gider..

Olayların küme düşürülmek kadar ciddi boyutlarda olduğunu düşünmüyorum.

Sıradan bir gözaltı gibi geliyor.

Fener düşerse Şampiyonlar liginde oynayamaz dimi?

Malesef emenike polislerden kacmayi basarmis.

0b8c78b4-e0dd-4a0c-a78d-c2c1cfa6e14e-444x333.jpg

Eger Ümit Karan Fener leyhine girisimlerde bulunduysa ona Türkiyeyi daretmek lazim.

Fener bu saatten sonra transfer de yapamaz bence... Hangi futbolcu gelirki bu karışık durumda...

Geçen sene belki Bursa şampiyon oldu ama Murat Şahin ismi de geçmeli.O maçı unutmadım ben.

- 20 puanla başlasalar yeter aslında küme düşmeleri lazım ama sivas eskişehir ve Ankaragücü düşmeli bankasyada oynayan onlarca şerefli takım var onlar çıksın

Bu arada dediğim gibi göz altına almak yetmez. Bunu yapan savcıya helal olsun ama bu dakikadan sonra olacaklar daha önemli. Eğer cesur kararlar verilip suçlular hakettikleri cezaları alırlarsa gelecekte adil liglerin önü de açılmış olur. Bir daha hiçbir kulüp bu tür olaylara karışmaya cesaret edemez.

Bu arada bariz şike olan bir Ankaragücü maçı vardı ama sanırım onlara bulaşamadılar.

teşvik primi 24 nisandan itibaren suçmuş. İyide teşviki nakit olarak dağıtmışlarsa belgeyi nasıl bulacaklr. Kimsede itiraf etmez zaten.

Adam şikeyi,teşvik primini meşrulaştırdılar Emenike ve Sezer transferleriyle sanmıyorum bi şey çıkacağını bu işten.Aziz tedbirini almıştır

[video=youtube;7ZZYTgCECKQ]https://www.youtube.com/watch?v=7ZZYTgCECKQ[/video]

Utanın derdim de sizde utanacak gurur mu var lan :D

Oğuz Sarvan yaratığınıda göz altına alsalar iyi olur.Tüm Türkiye'nin önünde hakem raporlarını değiştirdiğini söyleyen adam,kapalı kapılar ardında her türlü pisliği yapar.

Eski türkiye yok artık, eğer çok kuvvetli deliller bulunursa küme düşer fenerbahçe.. Fenersiz ligin tadı çıkmaz muhabbetlerine de katılmıyorum. Gönlümdeki yerleri her zaman cehennemin dibi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt