Şike Soruşturması - (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Şike Soruşturması | Aziz Yıldırım Savunmasına Başladı

bizim graz macı ne alaka lan,salak bu aziz valla bak salak....

Aziz Yıldırım, 7 Kasım 2000 yılındaki Galatasaray - Strum Graz Şampiyonlar Ligi D Grubu maçından görüntüler izletiyor salonda

iki takim da skorborda bakiyor. Futbcular birbirini ikaz ediyor. Spiker sikeye ortak.

Spiker: inanilmaz heyecanli anlar. Mahkeme heyeti dahil herkes guluyor.

Strum Graz maçıyla ilgili kendi savunmasını verirken bize bulaşmasıı neyin kafası ?

Strum Graz'da şike yapmışız beyler o videoyu izledim kanaat getirdim :(.Eksi puanla yırtsak bari şu işten :(

GS-Sturm Graz maçı izlenirken, maçın spikeri "İnanılmaz heyecanlı bir maç" ifadesini kullanınca, hakim dahil herkese kahkaha attı

:D

GS-Sturm Graz maçı izlenirken, maçın spikeri "İnanılmaz heyecanlı bir maç" ifadesini kullanınca, hakim dahil herkese kahkaha attı

Aziz Yıldırım : ''Sturm Graz -Gs maçı - 22 futbolcu nasıl şike yapar,hep beraber izleyelim.'' ilgili maç salonda izletiliyor.
iki takım kaderine raziydi .adamlar 90 dakika koşmuş bitmiş . Hücum yapıp kontradan gol yeseler daha mı iyi ...

çocuk lan bunlar.gs sturm graz maçının görüntüsü izleniyormuş.ne lakası var senin 11 maçta şike yapmanla... komedi ya.

bu aziz cidden ne içmiş ya?o sturm graz maçında ii takımda 5 dk mı 10 dk skor yetince her iki takımada saldırmadılar korkudan.çünlü yenecek bir gol elerdi her iki takımıda.artı şikeyle ne ilgisi var?şike maç bağlamaktır daha önceden.hay yarabbim ya.

Ünal Aysal (NOT) @_UnalAysal_ Yanıtla Retweetle Favorilere ekle · Aç

Panpa pisliğini sağa sola bulaştırmaya çalışmaktan vazgeçip kendini ne zaman savunacaksın? @azizyildirim_

azizin strum graz maçı olayı ne oldu?.bütün maçı mı izlettiriyor yoksa .

tam cahillik yaptığın neyse :)

Sen 5 yıllık hukuk okuduysan ben de Ordinaryusum ama çaktırmıyorum.

Adamın bir tane bu suçu işlemediğine dair sözü yok; millete Galatasaray, Trabzonspor falan şike yaptı demek iyi savunmaysa ben böyle hukuk sisteminin içine tüküreyim!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt