Şike Soruşturması - (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Şike Soruşturması | Aziz Yıldırım Savunmasına Başladı

Aziz Yıldırım:''Fenerbahçe kimseden 5 kuruş almadan stadını yaptı.Devlet TT Arena'ya 600 milyon TL harcadı,ülkeye faydalı diye sustuk.''

Devran çağlar'ın bir şarkısından alıntı yapması yakındır

aziz yıldırım : diyarbakırı yensek sampiyon olacaktık memleket menfaati için bunu yapmadık bu ne ya resmen şike yapdığnı ıtıraf etmıs :D

Memleket menfaati için Diyabakır'a yenildiysen Mustafa Denizli'yi neden istanbulu beklemeden diyarbakırda kovdun be adam

Adama "Fenerbahçe şampiyon olsun diye kendini tehlikeye atıp şike yapmışsın, kanıtları da bunlar, ne diyorsun?" diye savunmasını istiyorlar, adam "Fenerbahçe'nin tek kuruşunu zimmetime geçirmedim" diyor. Ulan biliyoruz senin sapına kadar Fenerli olduğunu zaten, neden uğruna şike yapmakla suçlandığın takımın parasını çalasın?

Hakim savci konudunda yine hakim mudahale etti..

Adam savunmasında birilerini etkileyebilecek ne kadar tarihi isim varsa kullanacak herhalde. Atatürk, Mevlana :) Yakında Fatih Sultan Mehmet de der, bu aralar popüler olan o çünkü, sanırım finale saklıyor onun adını :)

Mao Zedong ve Dalai Lama'yi konumuna geldi mi Aziz?

Aziz Yıldırım:''Fenerbahçe kimseden 5 kuruş almadan stadını yaptı.Devlet TT Arena'ya 600 milyon TL harcadı,ülkeye faydalı diye sustuk.''

Şikeyle ne alakası var abi bunun? Savunmayla ne alakası var?

Sanane? Mecidiyeköy'ün arazisi 600 Milyon TL'den kaç kat fazlasını getirecek daha haberi yok adamın.

Ferit Şahenk de Sow'u alıyor. "Görevini yaptı" dediğin medya bu mu?

aziz yıldırım şike bataklığından Galatasaray'a tutunup çıkmaya çalışıyor ama dikkat etsin, yanlış bi yeri tutmasın.

Ulan adi herif devletin 600 milyonunun yanında Ali Sami Yen arazisinden kazandığı para ne kadar onuda bir söylesene.

Sanki devlet babasının hayrına yaptı anasını satıyım adamlar ASY'yi yıkıp aldılar orayı işte İstanbulun en değerli arazilerinden biriydi

Aziz bizim 2001-02 Sami Yen'de 2. tur gruptaki son Barcelona maçını da izletsin. Ofsayttan yemiştik. O maçta hakemlere çanta gitmiş mi?

lan gs de gs birisi la bi sus diyemiyor mu adam gibi yap lan savunmanı! hadi devlet bizi kayırdı dava et lan devleti! önce savunmanı yap sonra dava et!

Bu savunmadan cikan sonuc Aziz suclamalari kabul ediyor .... diyorki ben yaptim ama onlarda yapmisdi neden onlara ceza vermiyorsunuzda sirf bana veriyorsunuz ..... Benim 10 ve 6 yasinda iki cocugum var bunlarda bir suc isleyip ceza yediklerinde ama o da yapmisdi diyerek diger kardesinde ceza almasini isterler ikisi ceza alirlarsa sorun kalmaz rahatlarlar...Suanda bu Azize'nin durumu ile birebir ortusuyor ya harbiden bu adamin Zeka yasi nedir gercekden merak ettim!!!

Osman Altunterim: "Biri Lucescu'nun 2004'te Beşiktaş'ın başında Fenerbahçe'ye karşı kaybettiği şampiyonluk sonrası sözleri de sorar mı Aziz Yıldırım'a!"

Bu savunmadan cikan sonuc Aziz suclamalari kabul ediyor .... diyorki ben yaptim ama onlarda yapmisdi neden onlara ceza vermiyorsunuzda sirf bana veriyorsunuz ..... Benim 10 ve 6 yasinda iki cocugum var bunlarda bir suc isleyip ceza yediklerinde ama o da yapmisdi diyerek diger kardesinde ceza almasini isterler ikisi ceza alirlarsa sorun kalmaz rahatlarlar...Suanda bu Azize'nin durumu ile birebir ortusuyor ya harbiden bu adamin Zeka yasi nedir gercekden merak ettim!!!

Hiç objektif degilsin abi :D

Şu stadın adını ağzınıza almayın lan. Yeter artık! Devlet oraya harcadığının fazlasını kazanacağı için harcadı o parayı. Ya katıksız gerizekalısınız, ya katıksız yalancı. Seçin birini!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt