Şike Soruşturması - (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Şike Soruşturması | Aziz Yıldırım Savunmasına Başladı

Az sonra Çin Halk Cumhuriyeti-Tayvan arasında patlak verecek olası bir savaştan bahsedecek bence :D

Şike iddiaları hakkında savunması sorulunca devlet Galatasaray'a stad yaptı cevabını veren adamın kafasının çalışma şeklini çok merak ediyorum.

Mhk.Bsk. Gene mudahale etti. "Savcilar hakkinda konusma." Aziz Yildirim: "iddia makamina cevap verecegim. O beni sucluyor."

Şu stadın adını ağzınıza almayın lan. Yeter artık! Devlet oraya harcadığının fazlasını kazanacağı için harcadı o parayı. Ya katıksız gerizekalısınız, ya katıksız yalancı. Seçin birini!

Katıksız gerizekalılara alışkın olduğu için şu anda karşısındaki adamlarıda gerizekalı sanıyor. Alışmış yönetim kurulundaki gerizekalılara, taraftar denen gerizekalılara. Yapacak bir şey yok. Dinleyip güleceğiz düştüğü duruma :)

Aziz Yıldırım: "Malatya'ya Doğan gönderen, Ankaragücü'nü 8-0 yenen, Denizli'ye teşvik gönderenler adaletin bekçileri oldular."

Adam hiç bir şeyi savunmuyor rast gele sallıyor.Kimsede sen napıyorsun hacı demiyor.

10 lafından 5 i ni Galatasarayımıza getiriyor ağzımı bozuyorum ama buraya yazamam banlanırım, bu nasıl bi insan dışı varlık ya

Hakim in fenerli olmasi kötü.Bunlarin okumusu cahili,sagcisi solcusu, dindari dinsizi hic bir fark olmuyor,mürid gibi biseyler baslarindaki hangi sacmaliklari anlatsada tamam dogrudur öyledir diyorlar.

Bir iki yil yetiyor bu hale gelmelerine,tuhaf anlatilmaz bisey etkisini kaybetmiyen bir hypnosami giriyorlar yoksa bir ilacmi aliyorlar belli deil ama etkisini kaybetmiyen bisey bu.

Aziz Yıldırım: "Malatya'ya Doğan gönderen, Ankaragücü'nü 8-0 yenen, Denizli'ye teşvik gönderenler adaletin bekçileri oldular."

Ah ahhhh. Ulan Denizli sizden puan almasaydı. küme düşüyordu salak herif. Ankaragücü maçı 1-0 bitse de yetiyordu bize. Buraya kim ne zaman Doğan göndermiş onuda bilmiyorum.

devam et aziz devam et umuyorum ki tüm savunman böyledir :D

malatyaya kim doğan yollamış bir malatyalım bu yaşıma kadar duymadım ayrıca

Strum Graz ve biz tazminat davası açabiliriz bence mesnetsiz açıklamalar için

Aziz Yıldırım'ın ''Galatasaray 2-2 Sturm Graz maçı incelensin zaaaaxD'' dediği o yıl Galatasaray CL'de çeyrek finale kadar yükselmiş ve Real Madrid'in efsane kadrosunu 2-0'dan 3-2 yenmiştir.

Kıskançlıktan çatlayacak bu adam yakında gerçekten çatlayacak.

Ulan şu Ankaragücü olayını anlatamıyoruz gerizekalılara basmıyor salakların kafası Galatasarayın şampiyon olması için 8-0 kazanmasına gerek yoktu o maçta 1-0 dahi yetiyordu.Girin ttf.org'a açın o sezonun arşivini öküzler...

Yok Malatyaya Doğan gönderilmişte Denizliye teşvik gönderilmişte zartmışta zurtmuş kanıt göster lan kanıt bol keseden atıp durma

bir daha bzizim yönetim fenerbahçeye dostluk eli uzatmayacak. bi daha dostluk mesajları verilmeyecek. bunlara gereken açıklamaları sert bi şekilde yapılmalı.

Lube Ayar

başkan çok iyi görünüyor.. çok rahat, çok formda, çok ikna edici ve çok detaycı..

:D

bi çok seksi ve çok neyse.

Ah ahhhh. Ulan Denizli sizden puan almasaydı. küme düşüyordu salak herif. Ankaragücü maçı 1-0 bitse de yetiyordu bize. Buraya kim ne zaman Doğan göndermiş onuda bilmiyorum.

"Denizli puan almasaydı düşüyordu"yu geçtim. Diyelim ki teşvik gönderdik (ki göndermediğimizden eminim). Teşvik o zaman suç değildi ki. Neyin cezasını vereceksin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt