Şikecilere Müjde!

polemik haberlerler insanlarını canınısıkmayalım

kilit lütfen

abi diyelim savcilar yalan mahkemeler yalan hepsi duzmece peki ya telefon kayitlari tepeler konusmalar ne onlarda tapelerdeki ve telefondaki sesler onlar ait degil degilmi aslinda fenerbahce melek melek suclu biziz :D

Sıcak haber!

Adalet Bakanlığı ve Türkiye Barolar Birliği'nin AK Parti ve CHP desteği ile hazırladığı Özel Yetkili Mahkemeler'in kaldırılması ile ilgili kanun değişikliği herkesin malumu.. F.Bahçe Kulübü en geç cuma günü Meclis'ten geçmesi beklenen yeni kanuna göre şike davasının yeniden yargılamaya açılmasını bekliyor.. Bu ne demek; eli kulağında olan Yargıtay kararı olumlu da çıksa olumsuz da çıksa F.Bahçe şike davasında yeniden yargılanacak, büyük ihtimalle söz konusu delillerden bazıları hukuken geçersiz sayılacak..

Avrupa'dan 2 yıl men cezası alan F.Bahçe'nin mahkeme süreci sonucunda Avrupa yasağının kalkıp kalmayacağı herkesin merak konusu..

Ben de bütün yanlış anlamaları gidermek için UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik'i aradım..

İşte Şenes Erzik'in bu konudaki açıklamaları:

"Gelişmeleri ben de ilgili ile takip ediyorum.. Şu anda ortada çok bilinmeyenli bir denklem var..

1- Yargıtay'ın ne karar vereceği belli değil..

2- Yeni mahkemenin ne karar vereceği belli değil..

3- Yeni mahkemenin hangi delilleri geçersiz sayacağı belli değil..

Ancak Yargıtay'ın alacağı karar her halükarda davanın yeniden bakılması ile sonuçlanacağı için şunları rahatlıkla söyleyebiliriz:

Eğer yeni mahkeme F.Bahçe'yi suçsuz görür ve UEFA Disiplin Komitesi'nin ceza vermesine sebep olan deliller geçersiz sayılırsa bu yeni bir durumun oluşması demektir.. O zaman önce F.Bahçe'nin CAS'a başvurması 'Alın size yeni deliller, sen onayladın ama mahkeme kararı değişti.. Şimdi benim davamı tekrar değerlendir" deme hakkı doğar.. CAS'tan sonra aynı süreç UEFA için geçerli tabii ki..

Şunu da söylemek gerekir ki; CAS'ın gerekçeli kararı açıklanmadı ve Yargıtay da kararını vermedi.. Demek ki bu hukuk yolu bir hayli uzun zaman sürebilir.. Ben hukuk adamı değilim ama yargılama çabuk yapılır ve her şey F.Bahçe lehine olumlu sonuçlanırsa F.Bahçe'nin hak kazanması halinde gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılma ihtimali doğduğunu söyleyebilirim. Aynı şekilde geçmişte verilen cezalar ile ilgili F.Bahçe'nin hakkını arama şansı da doğabilir."

İBRAHİM SETEN

Bu ülkedeki yargıdan başka ne beklenir zaten, UEFA ve FIFA gerekeni yaparsa yapar

Uefada çok sallar muz Cumhuriyeti yargisini

Amaç nedir anlamadim bu haberdeki cas son kararını vermiş neyin kafası bu.

Tek ihtimal iktidar feneri aklayacak seçim yatırımı olarak marta kadar umutlansin kuşlar avrupa hayali diye. Burada da seçim yatırımı derken Trabzonlu lari kaybetmek te var. Saçma bir gündem değiştirme çabası bence bunlar.

Arkadaslar,birakin kuslar kendilerini avutsunlar.uefa/fifa yargitay falan dinlemez onlar kararini verdi.ayrica bu olan biteni uefa /fifa kisaca tüm dünya görmüyormu saniyor bu ileri zekalilar.koyverin gitsin :DD

yeter artik ya. nefret etmeye ba$ladim. aslinda baski kurmamiz lazim, yürüyüs vs uA ne i$e yarar? Haa Izzet Izzet Hayrovic, Hayrovic, Hayrovic Izzet Hayrovic anca..:005:

Ergenekon ve Balyoz Davalarının yeniden yargılanmasının konuşulduğu yerde şike davası ile ilgili de benzer şeylerin konuşulması gayet normal. Benim de güvenim kalmadı artık ne yazık ki.

Uefada çok sallar muz Cumhuriyeti yargisini

Amaç nedir anlamadim bu haberdeki cas son kararını vermiş neyin kafası bu.

Tek ihtimal iktidar feneri aklayacak seçim yatırımı olarak marta kadar umutlansin kuşlar avrupa hayali diye. Burada da seçim yatırımı derken Trabzonlu lari kaybetmek te var. Saçma bir gündem değiştirme çabası bence bunlar.

sadece tsporlularmı? bir tarafta 10 milyon fb taraftarı varsa diğer tarafta 60 milyon var. Türkieyede fb li olmayan herkes böyle bir karara tepki koyacaktır.

Sıcak haber!

Adalet Bakanlığı ve Türkiye Barolar Birliği'nin AK Parti ve CHP desteği ile hazırladığı Özel Yetkili Mahkemeler'in kaldırılması ile ilgili kanun değişikliği herkesin malumu.. F.Bahçe Kulübü en geç cuma günü Meclis'ten geçmesi beklenen yeni kanuna göre şike davasının yeniden yargılamaya açılmasını bekliyor.. Bu ne demek; eli kulağında olan Yargıtay kararı olumlu da çıksa olumsuz da çıksa F.Bahçe şike davasında yeniden yargılanacak, büyük ihtimalle söz konusu delillerden bazıları hukuken geçersiz sayılacak..

Avrupa'dan 2 yıl men cezası alan F.Bahçe'nin mahkeme süreci sonucunda Avrupa yasağının kalkıp kalmayacağı herkesin merak konusu..

Ben de bütün yanlış anlamaları gidermek için UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik'i aradım..

İşte Şenes Erzik'in bu konudaki açıklamaları:

"Gelişmeleri ben de ilgili ile takip ediyorum.. Şu anda ortada çok bilinmeyenli bir denklem var..

1- Yargıtay'ın ne karar vereceği belli değil..

2- Yeni mahkemenin ne karar vereceği belli değil..

3- Yeni mahkemenin hangi delilleri geçersiz sayacağı belli değil..

Ancak Yargıtay'ın alacağı karar her halükarda davanın yeniden bakılması ile sonuçlanacağı için şunları rahatlıkla söyleyebiliriz:

Eğer yeni mahkeme F.Bahçe'yi suçsuz görür ve UEFA Disiplin Komitesi'nin ceza vermesine sebep olan deliller geçersiz sayılırsa bu yeni bir durumun oluşması demektir.. O zaman önce F.Bahçe'nin CAS'a başvurması 'Alın size yeni deliller, sen onayladın ama mahkeme kararı değişti.. Şimdi benim davamı tekrar değerlendir" deme hakkı doğar.. CAS'tan sonra aynı süreç UEFA için geçerli tabii ki..

Şunu da söylemek gerekir ki; CAS'ın gerekçeli kararı açıklanmadı ve Yargıtay da kararını vermedi.. Demek ki bu hukuk yolu bir hayli uzun zaman sürebilir.. Ben hukuk adamı değilim ama yargılama çabuk yapılır ve her şey F.Bahçe lehine olumlu sonuçlanırsa F.Bahçe'nin hak kazanması halinde gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılma ihtimali doğduğunu söyleyebilirim. Aynı şekilde geçmişte verilen cezalar ile ilgili F.Bahçe'nin hakkını arama şansı da doğabilir."

İBRAHİM SETEN

Kokain cekmenin yan etkileri böyle oluyormus demek..kendi caliyor kendi oynuyor...

Dünyada böyle bir rezalet görülmüş müdür acaba?

Müjde şikecilere ise ben neden okuyom ki... :rolleyes:

su ibrahim seten serefsiz denan adamin yazdiklarina bakin uefa ve casi dize getirecekler yemin ederim ilk defa amaclari ulke olarak men yemek bunlarin

Ulan ne rezil bir ülke arkadas bu türkiye. Galatasarayimda olmasa yeminle hic takip etmem uzaklastikca uzaklasirim.

Yüzsüz serefsiz insanlarla dolu güzelim Anadolu.

Ergenekon oluyor ulusalcilar ayaklaniyor

Sike oluyor fenerliler ayaklaniyor

Rüsvet oluyor akpliler ayaklaniyor.

Su üc grubun hepside bu üc mahkemeye karsi hep farkli farkli reflesk gösterdiler. Bunun adi affedersiniz agir konusacagim ama YAVSAKLIKDIR!

Bugün sabah bir fenerliyi ayni bu sekilde g-t ettim ehm ehm geveleyip durdu, salak salak yüzüme bakdi. Sizin adaletinizi, kisiliginizi ve karakterinizi ....!

Yargıtay kararı onasın önce, o karar onansın, ondan sonra dava tekrar görülecek mi ne yapacaklarsa yaparlar çıkacak yasalara göre.

Sen , olayı hiç anlamamışsın . Dosya yargıtayda onandığında konu kapanıyor , burdaki olay zaten onanmaması için dosyaya takla attırmak. Kısaca özetlemek gerekirse tekrar görüşülüp affedilecek .

Ortada müjdelik bir durum yok . Süreç etkilenmez o ayrı ama bunun karşılığı her yerden ağır olur ya da şöyle düzelteyim artık bir şeyler olmalı . Uefa'dan da hiçbir şekilde tazminat talep edemezler çünkü UEFA kendi yargılamasına göre karar verdi ve yerel mahkemelere hiç güvenmediğini çoğumuz biliyoruz .

Göz göre göre aklayacaklar şikeyi.FIFA ve UEFA'yı kandırabilecekler mi bakalım.

Geri
Üst Alt