Şikecilerin Prandelli yüzünden bizimle dalga geçmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yasin Paçavra

10 Numara!
Geçen gün Facebook Arkadaşlarım,Mahalle arkadaşlarım yüzünden neredeyse birbirimize girecektik.Facebookta,Twittere girmeye utanıyorum resmen Bu Prandelli yüzünden daha ne kadar şu Kuşlara dalga konusu olacağız.Uan bir 4 gol yersinde 4 maç üst 4 gol yemek nedir resmen alay konusu olduk şimdi kuşlara ne kadar kızsamda onlarda haklı kuşlarda bizim gibi halde olsaydılar bende dalga geçerdim.Artık buna ne zaman son diyeceğiz ulan yeminediyorum her 4 gol yedikçe içim parçalanıyor bu Hoca hala dalga geçer gibi Dik duracağız diyor.Prandelliyi hala kadromuzda bulunduran yönetimin bir cacık olmadığını düşünüyorum.Biz Avrupada Reale,Man U,Juventus gibi vs. takımlara kafa tutmış takımız.Şimdi bu Kulubu bu hale hetiren utansın.Duygun Başkan hala Prandelliden ne bekliyor Kulup batıyor ulan hala Prandelli takımımızda dalga geçer gibi dolaşssın.Bu Prandelli devam ettiği sürece kuşlara daha çok dalga konusu olacağız.

Önce kendi alaylarına baksınlar.Türkiye'de Şampiyonlar Ligine gidip de sıfır çeken başka takım mı var.?

yarın bi şey yaparlar sen dalga geçersin takma kafana

Kafama takmayayım da Bu Prandelli ne zaman defolacak Avrupaya rezil ettirdi bizi.

şu an ekonomik olarak kaldıramayız td değişikliğini. prandelli en azından bu ekonomik sorunların farkında ve buna rağmen devam ediyor şu aşamada değişiklik çok zor.

6 senedir SL gordukleri yok.Bizim hezimetlerimizle mutlu oluyorlar.

Şampionlar ligine niye gidememişler bu sene diye sor ? Yada dahada önemlisi, kendini sorgula.
Şikeciler 1-2 kötü sonuc aldın diye senle dalga geçe biliyorsa asıl utanması gereken senmisin burda acaba? Türkiyede Galatasaray ile futbolda kimse dalga geçemez, Galatasaraylılardan hariç.
O hak yok onlarda. Insanda biraz onur olur diyeceğim bu kuşlar hakında ama bu daha çok zeka meselesi herhalde.
Bunların hepsi aynı mok, ne arkadaş olur nede akraba . Ikincisinde konu biraz has has ola bilir tabiki :D
Normalde dünyanın en iyi insanı dediğin insanlar konu fener olunca sanki gerçek ruhi yüzlerini ortaya gösteriyorlar.
Merhaba, merhaba fenerliyse. Okadar. Fazlası zarar. Bana dokunmayan yılan ( fenerli ) bin yaşasın.

''Hee, takımımız dört dörtlük'' diyin geçin...En büyük utancımız bu olsun...

Daha kötüsü için;
bkz:prandelli'nin bizimle dalga geçmesi.

Kardesim baya icerlemissin! Kafana hic takma rahat ol, rekabet dedigin böyle olur... Rezil durumdayiz, dalga gececekler ve alay edecekler tabi, normal bir durum sende normal hayatina devam et ;)

Ama Prandelli gitmesi lazim, orasi artik cok acik ama yönetim kendini atese atmaktan korkuyor. Bir düsün simdi yeni gelen teknik direktör ile durum dahada kötü olursa yada ayni devam ederse, o zaman taraftar mevcut yönetim'e sallayacak. Ne gerek var diyorlardir, Aysal'a saydirmaya devam etsinler diye düsünüyorlardir büyük ihtimal. Degilse simdiye kadar kovulmamasinin sebebi ne?

Eskiden Forumda bu tür konular kapatılırdı. Ne günlere kaldık.

....

Moderatör tarafında düzenlendi:
Prandelli kuşları bile yendi
kendileriyle dalga geçsinler şikeciler

Mesele 4 yemek deği, 4 yiyen takımın en başta oyuncularının ve hocasının bunu NORMAL karşılaması.
Utanması gereken biz değiliz,FUTBOLCU diye geçinen karaktersiz,beceriksiz,yeteneksiz herifler.

Futbol yüzünden kavga edilmez. Kavga potansiyelli fb'li arkadaslarından kop derim zaten. Benimde fb'li tanıdıklarım var ama futbol konusmalarımız hicbir zaman kavga seviyesine gitmedi gitmezde. Şakalasmalar falan olur ve biter.

Prandelli yanlıs birsey demiyor. Bu takımın capı CL'de oynamaya yetmez diyor, burda alaylık bir konuda yok. Takım kötü günler geciriyor, Aysal kacar gibi gitti, finans kötü, kadro vadesini doldurmus. Takıma kaliteli bir hocadan önce kaliteli 3-4 topcu ile futbolcuların ücretlerinin zamanında ödenmesi icin sağlam bir kaynak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt