Şikede Yeni İddia

Selcuk Serin

10 Numara!
Şike İddianemesi'ne Göre Geçen Sene ki FBÜ-Galatasaray Maçında Fenerbahçe Lehine Şike Yapıldığı Söyleniyor...

İddia: Nedim Karakaş ve Semih Özsoy, Recep Ankaralı ve Diğer Hakemlerle İletişime Geçti...

kulübe mail atalım işin peşini bırakmasın yoksa arada kaynar gider final i kaybettiğimizde basketbolcularımızın gözyaşları aklıma geldi bu işin peşini bırakmasın yönetim emeklerimiz harcandı

Cevap: Şikede yeni iddia

twitterdan Abdürrahim Albayrak a ulaşalım.gerisini o halleder :D

Basketbolda çok daha fazlasını yapıyordu it oğlu itler. 2-3 sene önce puanımız silindiğinde küme düşelim diye kaç maçı bilerek kaybetmişlerdi hatırlamıyorum. Futbol kadar ön planda olmadığı için göze çarpmadı.

Belliydi vallah. Kadınların maclarında aynı hakem isi bozdu. Sonra erkeklerdede aynı hakem boZdu.

Şaşırdık mı?Hayır.Ellerinden gelse satrançta bile şike yapar bunlar.

Bunlar sadece futbolda degil bütün branşlarda şike yapmış anlasılan.Bende diyorum ezikler bu kupaları nasıl almıs;)

Bayanlar maçı mı bu? Oysa kesin vardı bir şeyler zaten.

Futbolda şiken yapan, baskette ve voleybolda neden yapmasın..

Cevap: Şikede Yeni İddia

Belliydi zaten.

Elini bir kere bu şike olayına bulaştıran adam basket, voleybol, hentbol, golf dinler mi, tabiki bütün kategorilerde yapacak.

Alışmış kudurmuştan beterdir.Şike yapıp başarılı olunca harbiden başarılı oldum sanacak kadar öküzler.

Eğer Bayan basketbol ise kesinlikle vardır birşeyler çünkü bariz ''hata'' lar vardı.Meğersem kasıtlıymış.

8eb2bfb%C3%BClker.JPG

temmuzdan beri söyledim basketbolda incelensin kesin şike vardır özellikle bayan macları cok incelensin

Biliyorduk zaten her yere el attıklarını.

Bayan basketboldada şike yaptılar.

Geri
Üst Alt