Şikeli Galibiyetlere Devam: 2-1!

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
1.Hafta
Karabükspor: Kaleci sakatlanır, bebenin biri girer ve yumurtlar

3.Hafta
Gaziantepspor: Beleş penaltı ve 3 puan

5.Hafta
Konyaspor: Kaleci Kaya 2 gol yumurtlar ve 3 puan gelir.

7.Hafta
Gençlerbirliği: Beleş penaltılar.

NOT: 4 Kadiköy galibiyeti de hakem veya kaleci hediyesi. Hatta durum 2-2 kaleciler ve hakemler berabere götürüyor. Sezon sonunda hakem veya kaleci kim önde bitirecek merak ediyorum. Haftaya Besiktas'in sansi bol olsun.

Tupcu ile iyi calisiyorlar..

Kadıköy'de bunlar puan kaybetmez, kaybettirmezler.

''Futbolculara güveniyorum, bu sene şampiyon olacağız.''

Meali: Bu sene de şikeye devam edeceğiz.

Bu kadar adi bir lig olamaz. Adamların 1 galibiyet bile görmemesi lazımken simdi 4 galibiyeti var. fb oynadıgı futbol ile bu ligde küme düsmeye layıktır. O derece bk futbol oynuyor ama öyle bir tutuluyorki sampiyonluğa oynayan takım durumuna getiriliyor.

İnsallah kimse Lig Tv almaz ve Statlara 1 kisi bile gitmezde Türk futbolu batar gider. Lanet olsun böyle lige. Şerefsiz Köpekler.

Ben hiç şaşırmadım ,
maça zaten eyyamcı şikeci dostu birisini atayacakları belliydi YANkaya zaten en başta bu konuda ,
daha evvel 2012 de TR kupasını hediye etti şikecilere bu kayseriyi doğramıştı ,
şu maçtan kazancı olan para ile aldığı birşey yüzünden başına bir dert bela gelir umarım !

Beşiktaş umarım gömer bunlara, rezil herifler. Kaleci "hatası" olmayacak bu sefer.. Hakem "hatası" belki hadi bakalım.

Biz bu sikeli ligde nasil sampiyon olacagiz?
Inanilmaz bir sike performansi sergiliyorlar, müdahale eden kimse de yok.

Rezalet. Serefsiz Sikeciler, bizde de yarin Teknik Traktör Prandelli yüzünden Bassaksehir'de puan/puanlar birakacagiz.

Fenerbahçe'nin bu sezonki 9 golünden 3'ü penaltıdan, 2'si kalecinin bariz hatasi, 1'i taca çikan pozisyonun devam ettirilmesinden.

Gecenin hatta sezonun özeti.

B0z-N4QIcAEa7rB.jpg

Belki Beşiktaş'ta olamadı ama Fenerbahçe'de efsane başkan olma yolunda emin adımlarla gidiyor.

Bize karsi attiklari gol'ü de saysaydin keske. Serefsizlik ... hani daha agir konusmak istiyor insan ama olmuyor burda.

ilahi adalete güvenin ve sabredin.
Kimsenin hakkı kimsede kalmaz

Geri
Üst Alt