Tamer Tuna
10 Numara!
- 17 Temmuz 2012
- 12.304
- 1.879
- 1.328
Bunlar ne kadar zamandır beraberlerdi ki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tuğba Ekinci, sosyal medya hesabından, "Küçük çocuk: gibi sizin kadar güçlü bir bayana, ses sanatçısına bu şikayeti yakıştıramadım. Her ilişkide oluyor itip kakışmalar. Ahmet ailesine çok hayırlı evlat oldu . Mesleğini tehlikeye atmanın alemi yok. Gerektiğinde erkek gibisiniz. Ahmet benim eski dostum asla büyük hatalar yapacak biri değil. Ayrıca şiddet görmek istemeyen bayanlar şiddet görmez. Saygılar, sevgiler" yorumunu yaptı.
Sılaya desteğin sebebi; magazin dünyasından kopmamak için sizdenim demeye çalışmak ve de kendisini de ahmet kural gibi günah keçisi yapmaması için yalakalıktan başka bişi değil..Ardada Sılaya destek oluyormus. Allah sılaya sabır versin
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
tarih, sizin kurtları pek tanımadığınızı yazacaktırKendilerini kovalayan kurttan kurtulmak için, aptallığından uçuruma atlayan koyun sürüsünün arkasından uçuruma atlayan gerzek kurt olayı;
Acaba hiç TARİHDE YAŞANMIŞ MIDIR yada TARİH YAZMIŞ MIDIR ...
anladım...tarih, sizin kurtları pek tanımadığınızı yazacaktır

Olayı magazinlerden ve buradaki (peşin populist yorumlar değil) PAYLAŞIMlardan anlayabildiğim kadarıyla dolu bardağa düşen son damla mevzusu var gibi..
Bunca zamandır el bebek gül bebek giden bi beraberlik neden birdenbire patladı.
Asıl detay ve haksız suçlama şurada ki bu sıla ile kural daha evvel aynı masada tek başlarına alkol almamışlar gibi;
kural hakkında '' Way efendim alkol alınca kafası değişiyo, vay efendim kendini kaybediyo '' gibi Komiküstü bişeyler yumurtlayanlar olmuş.
Bu olaydan evvel sanki o gün yaşananlar daha evvel hiç yaşanmamış da, yeni bişiler ahmet in kafayı yemesine nedn olmuş falan filan...
Kadın/erkek hiç kimse durupdururken resmi veya özel farketmez bunca zamanlık hayat arkadaşına böyle davranmaz. Ahmet haklıdır demiyorum ama, sıla ahmete bunları yaptıracak ne yaptı yada yapmadı, yada ahmetin dahaönceden rahatsız olduğunu söylediği hangi abukluklarda ISRAR ETTİ Kİ, adam sonunda ULAN BEN EŞŞEK BAŞIMIYIM BURDA dedirtip çileden çıkaracak noktaya getirdi..
Ahmetin rahatsız olduğu şeylerden vazgeçemiyorsan, bunu ahmete söylersin sepeti koluna dersiniz herkes işine bakar. Yoksa magazinde eksik kaldın da gündem yapmak için mi KASITLI ve BİLEREK DELİRTTİN ADAMI...
Aynı hayatın parçası olmaya devam ediyorsanız karşı tarafın rahatsızlıklarını dikkate alıp kontrol altında tutmaya mecbursun....
Yoksa adamı hayatında YOK SAYARAK TUTMA durumu gündeme gelirki; hiçbir aklı başında erkek/adam buna razı da olmaz, izin de vermez....
Ayrıca @Ahmet Ulukırlı ; seni de bunca yıldır avatarını taşıdığın birisini, ortada elle tutulur bir delil veya itiraf veya özür gibi bişey dahi olmadan, ilk dedikoduda avatar terketmeni hiç yakıştıramadım. En büyük satışa getirenlerden birisi de sen oldun..
Kendi ideolojik düşüncelerinizi pazarlamak için olmayan şeyleri varmış gibi göstermeyiniz Tamer Bey. Sıla ve Ahmet midir Arda mıdır o arkadaşın ilişkisi hiç de dediğiniz gibi el bebek gül bebek gitmiyordu. Sıla önceden şiddet gördü ve bu adamdan ayrıldı. Şimdi tekrar bir araya gelmişler ve Sıla yine şiddet gördü. Sıla hangi kafayla bu adama döndü anlamadım. Aşk böyle bir şeymiş demek! Döndüğünde de aşkın tokadını değil o adamın dayağını yemiş Sıla!
Ve meşrulaştırmaya çalıştırdığınız "sıla ahmete bunları yaptıracak ne yaptı yada yapmadı, yada ahmetin dahaönceden rahatsız olduğunu söylediği hangi abukluklarda ISRAR ETTİ Kİ, adam sonunda ULAN BEN EŞŞEK BAŞIMIYIM BURDA dedirtip çileden çıkaracak noktaya getirdi.." düşünceniz...
Bu yaygın düşünce kadın cinayeti davalarında katilin takım elbise giyip, "erkekliğime laf söyledi kendimi kontrol edemedim" savunmasını yaptırıyor! Bu yüzden bu hastalıklı düşünce devam ettikçe bir sürü kadın şiddete uğrayacak, bir sürü kadın öldürülecek.

İsim vermediğin halde aklıma hemen biri geldi üstad.Her türlü şiddete karşıyım ama bazılarını hakikaten dövmek lazım yav. Ama böyle normal dayaktan bahsetmiyorum, ağzını burnunu kıracaksın, leğen kemiğini falan kıracaksın.

@Tamer TunaHer türlü şiddete karşıyım ama bazılarını hakikaten dövmek lazım yav. Ama böyle normal dayaktan bahsetmiyorum, ağzını burnunu kıracaksın, leğen kemiğini falan kıracaksın.
Olayı magazinlerden ve buradaki (peşin populist yorumlar değil) PAYLAŞIMlardan anlayabildiğim kadarıyla dolu bardağa düşen son damla mevzusu var gibi..
Bunca zamandır el bebek gül bebek giden bi beraberlik neden birdenbire patladı.
Asıl detay ve haksız suçlama şurada ki bu sıla ile kural daha evvel aynı masada tek başlarına alkol almamışlar gibi;
kural hakkında '' Way efendim alkol alınca kafası değişiyo, vay efendim kendini kaybediyo '' gibi Komiküstü bişeyler yumurtlayanlar olmuş.
Bu olaydan evvel sanki o gün yaşananlar daha evvel hiç yaşanmamış da, yeni bişiler ahmet in kafayı yemesine nedn olmuş falan filan...
Kadın/erkek hiç kimse durupdururken resmi veya özel farketmez bunca zamanlık hayat arkadaşına böyle davranmaz. Ahmet haklıdır demiyorum ama, sıla ahmete bunları yaptıracak ne yaptı yada yapmadı, yada ahmetin dahaönceden rahatsız olduğunu söylediği hangi abukluklarda ISRAR ETTİ Kİ, adam sonunda ULAN BEN EŞŞEK BAŞIMIYIM BURDA dedirtip çileden çıkaracak noktaya getirdi..
Ahmetin rahatsız olduğu şeylerden vazgeçemiyorsan, bunu ahmete söylersin sepeti koluna dersiniz herkes işine bakar. Yoksa magazinde eksik kaldın da gündem yapmak için mi KASITLI ve BİLEREK DELİRTTİN ADAMI...
Aynı hayatın parçası olmaya devam ediyorsanız karşı tarafın rahatsızlıklarını dikkate alıp kontrol altında tutmaya mecbursun....
Yoksa adamı hayatında YOK SAYARAK TUTMA durumu gündeme gelirki; hiçbir aklı başında erkek/adam buna razı da olmaz, izin de vermez....
Ayrıca @Ahmet Ulukırlı ; seni de bunca yıldır avatarını taşıdığın birisini, ortada elle tutulur bir delil veya itiraf veya özür gibi bişey dahi olmadan, ilk dedikoduda avatar terketmeni hiç yakıştıramadım. En büyük satışa getirenlerden birisi de sen oldun..