Sıla Gerçekten Zorunda mıydı?

Doruk Ata TANRIVERDİ

DoͣRͭuͣK
Hocaların Hocası
2018'in en şaşırtan olaylarından biri, kuşkusuz Sıla ve Ahmet Kural arasında yaşananlardı. Bu olay son aylara damga vurdu. Uzun süre sessizliğini koruyan Sıla ise en sonunda bir röportajda içindekileri döktü. Peki bundan ne anlamalıyız?

Sıla gerçekten Ahmet kural ile sevgili olmak zorunda mıydı ?

fft371_mf32426360.Jpeg

Sıla'nın son dönemde yaşadıklarına dair pek çok kişi pek çok yorumda bulundu. Her iki taraf da ünlü ve sevilen isimler olduğu için böyle bir olayın yaşanması her anlamda üzücüydü.

fft373_mf32426362.Jpeg

Üstelik konu hayranlar tarafından takım tutmaya, kariyer bitirmeye kadar döndü, gereksiz fanatikleştirildi.

"Sıla'cılar" ile 'Kural'cılar", "İddialar doğru işte kanıtı" ile "İddialar gerçek olamaz çünkü" arasında gitti geldi.

fft373_mf32426364.Jpeg

Sıla'nın samimiyetine inanmak için röportajı satır satır okumak yeterli. Büyük laflar etmiyor Sıla. Hislerini, kırıklıklarını paylaşıyor sakince.

Diyor ki, "Çünkü biz bu dayak hadisesinden 5 dakika evvel aslında canım cicim'dik. Evlenmeyi, çocuk yapmayı konuşuyorduk. O yüzden ardından olanlar çok kırıcı. Zaten derin bir kırgınlık da hissediyorum..."

fft373_mf32426372.Jpeg

Bana göre yoktu. Sıla'dan hiçbir şüphem yok. Ama ne yazık ki bazı empati yoksunlarına göre konuşmalıydı. Sıla, ben katılmasam da, doğru olanı yaptı. İyi ki konuştu.

Onu anlamamakta diretenler için konuşmalıydı çünkü. Sıla'nın bu röportajı verirken ne kadar üzüntü duyduğunu anlayabilmek için biraz travmanın tanımını bilmek, empati kurmayı becerebilmek gerekiyor.

fft99_mf10571454.Jpeg

Sıla'nın samimiyetine inanmak için röportajı satır satır okumak yeterli. Büyük laflar etmiyor Sıla. Hislerini, kırıklıklarını paylaşıyor sakince.

Diyor ki, "Çünkü biz bu dayak hadisesinden 5 dakika evvel aslında canım cicim'dik. Evlenmeyi, çocuk yapmayı konuşuyorduk. O yüzden ardından olanlar çok kırıcı. Zaten derin bir kırgınlık da hissediyorum..."

sila-091803OR.jpg

Bir travma yaşarsınız. Unutmak istersiniz. Ama unutmak istedikçe daha da çok hatırlatılır size. Anlamsız bir döngünün içinde bulursunuz kendinizi. Mağdur da hedef de sizsinizdir. Ve kendinizi anlattıkça daha da çok üzülürsünüz.

s%C4%B1la-bluz-ve-pantolon.jpg

Ağır bir süreçten geçen Sıla, Ayşe Arman'a konuştu, hislerini dile getirdi. Üzerindeki anlamsız baskının sonucu bu...

Sıla'nın kendisini ifade etmesi, hislerini ve yaşadığı acıyı, üzüntüyü satır satır anlatmasına gerek var mıydı?

fft99_mf11030584.Jpeg

kaynak:

Konu ilgi çekici değil, sunum iyi.

Aman MK görmesin, adalet dağıtır hepimize.

resimlerden yazıya odaklanamadım bu sebepten okumuyorum.

Sılacıyız ama önünde olmayı tercih ederim gözlerim görmeye başladı. Miyop astigmat yok oldu gözlerimdeki.

Sılacıyız ama önünde olmayı tercih ederim gözlerim görmeye başladı. Miyop astigmat yok oldu gözlerimdeki.

Sıla'nın önüne geç, arkanı dön, düşürdüğün telefonu almak için eğil.. o da ne! sıla çekiliyor, bir depar sesi, önünde uzunca bir şey belir miş, o da kim, evet evet o, @Rahmi Y. Aslan

elveda cahit

Geri
Üst Alt