sileceklerimi kaldırmışlar

Muzaffer Sutcuoglu

Cimbom Old Boys!
Parçalı Üye
Kapı önüne koymadım, milletin yolunu kapatmadım, hatta ve hatta arkamda başka araba vardı, onun sileceğini kaldırmamışlar. Milletin sorunu varsa gelsin konuşsun. Bir de hayvan gibi yağmur yağıyor, hangi kafayla sen o kadar yağmurlu havada çıkıp silecekleri kaldırıyorsun.

Sinirden sokakta deli gibi bağıracaktım. Haftaya Arabayı tekrar aynı yere koyup saklanmayı düşünüyorum, sonra ise gidip adam gibi konuşacağım.

Çok Sağ olun arkadaşlar, öfke kontrolümü kaybetmemek için öyle yazdım. İnanın tam böyle silecekleri kaldırırken yakalayıp gebertmek istiyorum aslında

Muzocum özlemişiz seni. Haftaya saklan, yapan kim ise bir güzel döv. Yakışır sanaa.

2 hafta içerisinde iki kere yaptılar renktaş. Bir sıkıntıları varsa arkamdan iş çevirmesinler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arabayı çalıştırmadan yapılması gereken 1 eylem aslında.

Silecekle cam arasına toz toprak yaprak pislik giriyor sonra çalıştırınca hem sileceğe hem cama zarar veriyor.

Ancak sürekli oluyorsa dikkat etmekte fayda var bunu yapan şahıs level atlamaya karar verirse sıkıntı olabilir.

Rahat olmak lazım fazla sinir bünyeye zarar. Benim de kaldıran oldu, aynı yere bilerek tekrar koyuyordum. Bir kaç kere kaldırdı, inatla koydum. Sonra geldi konuştu, yine koydum. Sen buraya park et dedi.

Muzaffer yargıya adalete güvenelim.

Bu arada bunun aynısını ben yapmıştım. Ders vermek amacıyla uzun bir not yazmıştım. Resmen hayatımda ilk kez birini tehdit etmişim. Şansa yaşıyorum.

Geri
Üst Alt