SILO l Apple Tv Series l 3. Sezon 3 Temmuz 2026

Levent Kolpgün

TURKISH AIRLINES
GalataSarayı Efendileri
1725286774789.webp
Graham Yost tarafından yazar Hugh Howey'in aynı adlı roman serisine dayanarak yaratılan bir Amerikan bilim kurgu distopik drama televizyon dizisi. Bir topluluğun 144 kattan oluşan dev bir yer altı silosunda var olduğu distopik bir gelecekte geçen dizide Rebecca Ferguson, geçmişinin ve bugününün gizemlerine karışan bir mühendisi canlandırıyor. Filmin kadrosunda Rashida Jones, David Oyelowo, Common, Tim Robbins, Harriet Walter, Avi Nash, Rick Gomez ve Chinaza Uche de rol almaktadır.
3. Sezon 3 Temmuz 2026'da.

Moderatör tarafında düzenlendi:
2. sezonu yayında ve şu ana kadar 5 bölüm çıktı. Her bölüm Cuma Türkiye saatiyle 15:00'da yayınlanıyor.
Tavsiye ederim izleyin. Kitabını okuyanlar dizi sayesinde içine girebilirler.

1. Sezonu daha çok beğenmiştim 2. sezon şu ana kadar çok yavaş tempoda geçiyor umarım kalan 5 bölümde süreç hızlanır.

1. sezon son bolumde yarim birakmistim
Dizi acaip iyi basliyor sonra sezon ortasindan sonra resmen drama ya donuyor

Ikinci sezonda boyleyse hic devam etmem
Neden iyi baslayan bir diziyi bu kadar agir tempoya sokarlar anlamak imkansiz ki
konuda musait aksiyon tempo verilebilir

2 sezon 1. bölümden sıkıldım. 2. bölüm de sıkınca kapattım.

1. sezon son bolumde yarim birakmistim
Dizi acaip iyi basliyor sonra sezon ortasindan sonra resmen drama ya donuyor

Ikinci sezonda boyleyse hic devam etmem
Neden iyi baslayan bir diziyi bu kadar agir tempoya sokarlar anlamak imkansiz ki
konuda musait aksiyon tempo verilebilir
Kitaba göre hareket ediyorlar. Kitapta başı inanılmaz içeri alıyor sonra epey sıkıyor. Ama kitaba göre devam edeceğini varsayarsak 2. sezon 6. bölümden itibaren tempo yükseliyor.

Kitaba göre hareket ediyorlar. Kitapta başı inanılmaz içeri alıyor sonra epey sıkıyor. Ama kitaba göre devam edeceğini varsayarsak 2. sezon 6. bölümden itibaren tempo yükseliyor.
Kitaptan alinti oldugunu bilmiyordum
Kitabida okumadim
Ama ellerinde muazzam bir konu var yani kitaba cok bagli kalmakta dogru degil aslinda neticede uyarlama
Umarim tempo artiyordur devam ederiz
Bilgi icin tesekkurler

Kitaptan alinti oldugunu bilmiyordum
Kitabida okumadim
Ama ellerinde muazzam bir konu var yani kitaba cok bagli kalmakta dogru degil aslinda neticede uyarlama
Umarim tempo artiyordur devam ederiz
Bilgi icin tesekkurler
Hugh Howey'in meşhur W.O.O.L serisinin dizisi bu. Ayrıca Spoiler vermek istemem ama kitabı gayet sarıyordu. Kitapta gereksiz uzuyor bazı konular ama sonuçta hikayenin ana mentalitesi belli.
1734555212882.png

Geri
Üst Alt