Silver Surfer Oldum Ama Utandığım İçin Açıklayamıyorum

Doruk Ata TANRIVERDİ

DoͣRͭuͣK
Tek Yumruk
Geçtiğimiz hafta gece uyurken Galactus isimli kudretli bir varlık tarafından bana Silver Surtfer olduğum emredilerek, bu yetenek bana bahşedildi.

1769423370303.webp

Sabah uyandığımda Silver Surfer olmuştum kendimi birazcık kastığımda, hemencecik fiziğim değişime uğruyordu. Nasıl bir kasmak derseniz baldırın iç kısımlarını hafifçe sıktığımda tüm bedenim gümüşle kapanıyordu. eğer kasıklarımı sıkarak birbirine yaklaştırırsam aniden semsert oluyordum.

Başta endişelendim sonuçta bir demir değil yani erime falan olur mu diye araştırdım, gümüşün erime noktası 691 °C civarıymış.

Farkında olmadan sertleştiğimde olmuyor değil, çünkü ailem ve eşim dahil kimseye bunu açıklamadım. Bir tek geçen gece uyku halindeyken sertleşmişim hatta eşim bana doğru dönerken kafasını vurup uyanmış. tabi ışığı açmadan ben insan formuna hemen dönmüşüm

Neden kimseye Silver Surfer olduğumu açıklamadığım kısma gelirsek sebebi tam olarak bu ;

1769423498308.webp

değil düşmanlarım, eşim dostum bile bir gece de kaynatıp satabilmesinden korkuyorum. devletin kamulaştırma ile bedenime çökecek olması da cabası..

lütfen marvel severler bana bir akıl versin , yol göstersin. İlk aklıma gelen usta süper kahramanlar @Emir Sato @Ata B. Oğuz @Aras Şimşek

Bu ani sertleşmeler ne sıklıkla olmakta? Tanıdığım bir doktora yönlendirebilirim. Kendisi gerçekten işinde uzmandır. Cok farklı ve kendine has tedavi yöntemleri mevcuttur

Bu ani sertleşmeler ne sıklıkla olmakta? Tanıdığım bir doktora yönlendirebilirim. Kendisi gerçekten işinde uzmandır. Cok farklı ve kendine has tedavi yöntemleri mevcuttur
Hocam daha çok savunmasiz anlarda sertleşme oluyor. 3 harfli marketlerin birinde çalisiyorum daha bugun basima gelen olayı anlatmak isterim.
Kutulari almiş taşırken bir bayan arkadaşım arkadan beni dürttü, gayri ihtiyari sertlestim ve kutulari yere dusurdum.

Eğer biraz daha derine parmaklarını sokmuş olsaydı, gümüşe dönüşmemle birlikte arkadaşımın parmakları kırılabilirdi. Ciddi bir iş kazası riski doğardı

2014 yilinda yaklasik 10 kilo gumus taki almistik gumuscu acmak icin. Sonra olmadi kapattik filan. Kuyumcu bir arkadasin yaninda yarisini sattik. Herhalde bir 5-6 kilo filan hala duruyordur evde. Birazi cincik boncuk olsa, 4-5 kilo arasi gumus cikar diye tahmin ediyorum.

Hocam daha çok savunmasiz anlarda sertleşme oluyor. 3 harfli marketlerin birinde çalisiyorum daha bugun basima gelen olayı anlatmak isterim.
Kutulari almiş taşırken bir bayan arkadaşım arkadan beni dürttü, gayri ihtiyari sertlestim ve kutulari yere dusurdum.

Eğer biraz daha derine parmaklarını sokmuş olsaydı, gümüşe dönüşmemle birlikte arkadaşımın parmakları kırılabilirdi. Ciddi bir iş kazası riski doğardı
Hmmm bu durum kesinlikle "antropozi zikko" denilen bir rahatsızlıktan dolayı gelişiyo. Gördüğün rüyada halisülasyon. Yan etkileri bu hastalığın . Maalesef vahim bir durum. Yapman gereken bayan arkadaşının parmakladığı noktayı tam tespit edip oraya bir odaklanman. Arasıra oraya parmak darbeleri vurup uyar bakalım aynı etkiyi yaratıyor mu. Doktoruna da bu ayrıntıyı kesinlikle iletmelisin.

Geri
Üst Alt