Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GSCimbom.com, sportif, sosyal ve kültürel alanlarda, öncelikle Galatasaray taraftarlarını, daha sonra da tüm sporseverleri bir çatı altında toplayarak, spor, sanat, teknoloji ve yaşam konularında, ilgili yasa maddeleri de gözeterek, haber yapmak, paylaşımda bulunmak ve üyelerimiz arasında özgür bir tartışma platformu oluşturmayı hedefleyen, taraftarlar ve Galatasaray Spor Kulübü yada medya arasında iletişim köprüsü olmak üzere kurulmuş bir oluşumdur.Yav arkadaş gs forumunda bi karının her gün konuşulmasına çıldırıyorum ulan çıldırıyorum
Seni konuşalım feramuzumYav arkadaş gs forumunda bi karının her gün konuşulmasına çıldırıyorum ulan çıldırıyorum
?GSCimbom.com, sportif, sosyal ve kültürel alanlarda, öncelikle Galatasaray taraftarlarını, daha sonra da tüm sporseverleri bir çatı altında toplayarak, spor, sanat, teknoloji ve yaşam konularında, ilgili yasa maddeleri de gözeterek, haber yapmak, paylaşımda bulunmak ve üyelerimiz arasında özgür bir tartışma platformu oluşturmayı hedefleyen, taraftarlar ve Galatasaray Spor Kulübü yada medya arasında iletişim köprüsü olmak üzere kurulmuş bir oluşumdur.
seni mi konuşucaz feramuz tabi kadınları konuşcazYav arkadaş gs forumunda bi karının her gün konuşulmasına çıldırıyorum ulan çıldırıyorum
uzaseni mi konuşucaz feramuz tabi kadınları konuşcaz
Şaşırmadım.Yav arkadaş gs forumunda bi karının her gün konuşulmasına çıldırıyorum ulan çıldırıyorum
Yav arkadaş gs forumunda bi karının her gün konuşulmasına çıldırıyorum ulan çıldırıyorum
Yav arkadaş gs forumunda bi karının her gün konuşulmasına çıldırıyorum ulan çıldırıyorum
GSCimbom.com, sportif, sosyal ve kültürel alanlarda, öncelikle Galatasaray taraftarlarını, daha sonra da tüm sporseverleri bir çatı altında toplayarak, spor, sanat, teknoloji ve yaşam konularında, ilgili yasa maddeleri de gözeterek, haber yapmak, paylaşımda bulunmak ve üyelerimiz arasında özgür bir tartışma platformu oluşturmayı hedefleyen, taraftarlar ve Galatasaray Spor Kulübü yada medya arasında iletişim köprüsü olmak üzere kurulmuş bir oluşumdur.

Bu kadın beni çıldırtıyor.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi