simge sağın

14 yas var simgeyle aralarinda

bul olm soyle citir guzel 1 kız bak yoluna

her gün icardi hayali kurup öyle uyuyor sanırım!!

Gs üzerinden prim yapanlardan nefret ediyoruz
Lanetliyoruz

Simge..
Resim

2 tane şarkısı var 500 kere üst üste bile dinlesem sıkmıyor

Yakışıklı ve önümüz yaz. İnanılmaz bir şarkı süresi ayarlama ayarı vermişler tam doyamadan şarkı bitiyor tekrar tekrar dinletiyor

Icardi turkiye ye gelince simgeyi ariyor yemege cikalim mi diye. Simge en seksi kiyafetini giyiyor, en pahali mekandalar bogaz manzarali.

Elini siklatiyor keman geliyor falan saraplarin biri bitiyor yenisi aciliyor falan sonra baska mekana geciliyor. Icardi telefon caliyor simgeye bir dk canim diyor el yapiyor buradayiz gibisinden gel diye. Sonra ben geliyorum icardinin takimini giymisim iste sana bahsetttigim arkadas diyor.

Bende simgenin elini opuyorum mis gibi kokuyor omzuma vuruyyor icardi . Yuzune bakiyorum guluyor. Sen guluncee guller acarr bir anda sarkisi caliyor sanki. Bana hadi iyisin dorukk diyor bu sefer sirtima vurup ortamdan gidiyor. Giderken garson hesaplari benden iyice ilgilen diyor.
Arabasini da kapiya birakiyor sofor bizi simgeyle alip icardinin kiraladigi villaya goturuyor. Geceyi orda geciriyoruum sonra sabah uyaniyorum arac simgeyi goturmus bana da kahvalti hazirlamislar onu yiyip eve gidiyorum. Boyle bir adam sevilmezz mii be??

Bornozu bile mis gibi kokuyor heriifnn

Geri
Üst Alt