# Simone Zaza

Cok begenirim kendisini. Remy ile birlikte bize en cok istedigim forvet.

Juvede oynadığı zamanlara göre istemem. Çok kazma geldi bana nedense. Daha önce nasıldı bilmiyorum.

İyi analiz etmek lazım. Santrafor icin sağlam bir bütce belirlenecekse bence 3-4 aday belirlenmeli ve iclerinde sırtı dönük oynayan, rakip savunmaları delen özellikteki secilmeli.

Italya A Mill Takima cagrilmasi icin (EURO2016) surekli oynayacak bir takima gitmek istiyor, zaten tapusu ile suanda alinamaz malum Juve sezon basi 18 milyon euro odedi. Yani zarari minimumde tutmak icin adamlar en kotu 13-14 isterler. O yuzden Zaza yi 6 ayligina kiralayip, eger mumkunse opsiyon da koyulmali ama baya zor bu. 10-12 den asaga opsiyon koydurtmazlar. Hem Zaza kazanir cunku buraya yatmaya degil iyi oynayip Milli Takima cagrilmasi icin elinden geleni yapacaktir, hemde biz kazaniriz. Eger form tutarsa 12-13 gol atabilir ligin 2. devresinde.

Ben kiralık topçu istemiyorum.. Burada kendini gösterip çok iyi yerlere gidiyolar..zamanında Sebastian Perez vardı kiralık geldi 1 sene oynadı tadı damağımızda kaldı.. sonuç olarak bize çok pahalı olmayan satılık bir forvet ya da düşük bedelli kiralık olabilir.

Ben kiralık topçu istemiyorum.. Burada kendini gösterip çok iyi yerlere gidiyolar..zamanında Sebastian Perez vardı kiralık geldi 1 sene oynadı tadı damağımızda kaldı.. sonuç olarak bize çok pahalı olmayan satılık bir forvet ya da düşük bedelli kiralık olabilir.

opsiyonuyla kiralıkta bir secenek.

opsiyonsuz kiralık topcuyu bende istemem.

opsiyonuyla kiralıkta bir secenek.

opsiyonsuz kiralık topcuyu bende istemem.
Aynen Gomez tarzı olabilir zorunluk kiralık gibi futbolcu ya da kulüp istemezse geri dönebilir maddesi koyalım.. Remy ya da zaza süper olur bizim için Umut Burak gitmeli

Aynen Gomez tarzı olabilir zorunluk kiralık gibi futbolcu ya da kulüp istemezse geri dönebilir maddesi koyalım.. Remy ya da zaza süper olur bizim için Umut Burak gitmeli

P.Cisse'de iyi bir secenek olur. Sonuc olarak hem zaza hem remy maliyeti yüksek oyuncular.

yedek santrafor olarak ise kweuke'yi tek gecerim.

P.Cisse'de iyi bir secenek olur. Sonuc olarak hem zaza hem remy maliyeti yüksek oyuncular.

yedek santrafor olarak ise kweuke'yi tek gecerim.
harfi harfine katılıyorum bunların hiçbirine hayır demem yeter ki gelsin biri.. ama orta sahaya De jong ya da Obi Mikel olabilir.Hiç olmazsa Donka bile razıyım Yeter ki alalım sağ kanada Carillo tarzı adam geçebilen biri şart.

harfi harfine katılıyorum bunların hiçbirine hayır demem yeter ki gelsin biri.. ama orta sahaya De jong ya da Obi Mikel olabilir.Hiç olmazsa Donka bile razıyım Yeter ki alalım sağ kanada Carillo tarzı adam geçebilen biri şart.

D.jong bonservissiz gelecekse ii bir secenek olur ama gene yedek kalitesi düsünülerek Donk'ta alınmalı.

Carillo keza makul bir bonservise bitirilmeli. Uzun yıllar takıma üst düzey katkı sağlayacaktır.

Devre arası alınan oyuncular seneye as olmasa bile yedek kalitesini üst seviyeye tasıyabilmeli.

bunun icin donk-kweuke gibi adamlardan zarar gelmez, gelecek sezonunda banko ilk 18'inde olurlar.

Tek istegim su asamada yerli topcu gelmesin. M.Demir falan yedek olsada istemiyorum, cünkü yedek kalitesini artırabilecek bir oyuncu degil.

D.jong bonservissiz gelecekse ii bir secenek olur ama gene yedek kalitesi düsünülerek Donk'ta alınmalı.

Carillo keza makul bir bonservise bitirilmeli. Uzun yıllar takıma üst düzey katkı sağlayacaktır.

Devre arası alınan oyuncular seneye as olmasa bile yedek kalitesini üst seviyeye tasıyabilmeli.

bunun icin donk-kweuke gibi adamlardan zarar gelmez, gelecek sezonunda banko ilk 18'inde olurlar.

Tek istegim su asamada yerli topcu gelmesin. M.Demir falan yedek olsada istemiyorum, cünkü yedek kalitesini artırabilecek bir oyuncu degil.
Ciddi olarak yerlilerden soğudum hemen şımarıyolar örnek vermek gerekirse Yasin geçen sene iyiydi hemen göklere çıakrdı Basın Yasin şampiyon yaptı denildi.sonra noldu bu sene tam bir fiyasko .. yedek olarak kalsın ama kesinlikle bize as oyuncu olarak daha farklı oyuncular lazım

Geri
Üst Alt