sinan bilgin'in sneijder'i satıp beşiktaşlı oyuncuları istemesi

Bihter geldi guuuuummmmmm, behlul kacti cattttttttt'lardan nerelere geldin be Yasin. Can i gonulden tebrik ediyorum seni ciddi asama kaydettin, forum gundemini tek basina belirliyorsun.
Bihterden Adeleye geçiş yapıyorum abi aşama aşama fena kalbimi çaldı bu hatun :D

l-actrice-francaise-adele-exarchopoulos-en-octobre-2013-a-rome-11053644imkvv_2888.jpg

kuş olma ihtimali bile ban sebebi sayılmalı.

Futbol cahili 1inin isteyecegi seyler bunlar. Olcan yerine Q7, Selçuk yerine Atiba, Yasin yerine Sosa istese yine anlam verebilirdik. Ancak Sneijder gibi 1 futbol ilahını gonderip 3 tane vasat, standard oyuncu istemek bunun adı futbol cahilligidir.

Bu konu nereden cikti bilmiyorum da benim dedigim x yerine y istemek seklinde degildi . Atiba Sosa Q7 uclusunun toplam senelik ucretinin Sneijderin tek basina ucretinden dusuk olmasinin normal olup olmadigiydi

Maas carpikligina vurgu yaptim . Aynisi selcuktan hamite, olcandan umuta serdara hepsi icin var

Mesela bakmadim ama atiyorum Tolgay-Olcay-Frei ve C.Tosun 4 lusunun toplam maasi muhtemelen hamit ya da selcuk kadar yoktur

Bu konudan nasil onun yerine otekini isteme konusu turetildi ?

Bihter geldi guuuuummmmmm, behlul kacti cattttttttt'lardan nerelere geldin be Yasin. Can i gonulden tebrik ediyorum seni ciddi asama kaydettin, forum gundemini tek basina belirliyorsun.
Puahah ilk cumle yatırdı beni yerlere :D

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu konu nereden cikti bilmiyorum da benim dedigim x yerine y istemek seklinde degildi . Atiba Sosa Q7 uclusunun toplam senelik ucretinin Sneijderin tek basina ucretinden dusuk olmasinin normal olup olmadigiydi

Maas carpikligina vurgu yaptim . Aynisi selcuktan hamite, olcandan umuta serdara hepsi icin var

Mesela bakmadim ama atiyorum Tolgay-Olcay-Frei ve C.Tosun 4 lusunun toplam maasi muhtemelen hamit ya da selcuk kadar yoktur

Bu konudan nasil onun yerine otekini isteme konusu turetildi ?
Neden Bejeke??

neden avatar sari lacivert ? hadi GS li degilim diyelim , fbjk li miyim mesela ?

:asd: İyice saçmalamaya başladı avatarını da örnek göstermenle birlikte şüphelerim iyice arttı renktaş.

soyluyorum , fbjk diye bir takim var aslinda onu tutuyorum , anlasilmasin diye GS diye farkli bir takimin forumunda takilip maclarina gidip uye oluyorum , truvada master degree

Ben konu açıyorsam bilin ki bir şey biliyorum transfer nöbetinde ağır saçmalıyor.

adam haklı konusuyor yasin sus

Yasin kuru siki atmaz, konunun takipcisiyim.

Ne anlatıyor bu kuş yazdığı mesajlara bak yazdığı kadroya bak tam Dursunun adamı.

OM5J64.png

z41Qk7.png

Geri
Üst Alt