sinan bilgin'in sneijder'i satıp beşiktaşlı oyuncuları istemesi

Valla bu kufurleri okuyorum , ben klasik bir mantaliteye sahip biri degilim , kufur ederim sinirlendiririm ederim seyleri bir kulagimdan girer digerinden cikar , arti kimseye de kufur etmem , gerci sasirmiyorum , her ortamda var boyleleri

esasen ben forum yonetimine sesleniyorum , ben bunun nimetinden faydalanamayacagim , diger arkadaslar icin istiyorum , eger boyle aile ana baci kufur serbestse (veya cezasi yoksa) ,gelin bunu aciklayin , etmek isteyenler de ket vurmasinlar kendilerine

ozellikle forum yoneticisi arkadaslardan bir tanesi ile bu konuyu (baska bir uyeyle ilgili) ozelden konusmustuk , gelip soylesin serbest diye de herkes rahatca etsin , ayrimcilik olmasin kimseye

Ben Sneijder satılsın bu takımın satılsın demiyorum futbol cahilliği yapmıyorum.Birde Genel Kuruldaymış şeytan güler yahu.

Ama bak adamın yazdığı en kısa ileti 200 kelime :) senin gibi ince ve zeki düşünen biri futbol cahili gibi yakıştırmalarla değil, daha bangır bangır yürüyecek argümanlarla Sneijderi savunması lazım.
İlk defa senle aynı fikirdeyim ve sevindim buna :) (Sneijderin kalması hk.) ve senden umutluyum :) en iyi şekilde savunacağını düşünüyorum kardeşim. Başarılarr

yav yeter bu egıtımsız homo tum degerlerımıze ceza aldırıyor once umidi kaybettik sonra forumun futbol dehasi hakan delikanlıyı 1 hafta kaybettik simdi de sırada saygı deger kongre uyemız sn. sinan bilgin var onuda bu adama kurban etmeyelım

olm kafayi mi yedin, mallasma, adam gibi birsey yazacaksan ozaman alinti yap, adam dusuncelerini anlatiyor senin yazdiklarina bak, bir taraftarin kisisel dusuncesi olamaz mi

Neden sakin olamiyorsun ? Bak bana , umursuyor muyum ? Siz aranizda birbirinize laf etmeye bu kadar duskun olmayin , az rahat olun , GS yi konusalim

olm kafayi mi yedin, mallasma, adam gibi birsey yazacaksan ozaman alinti yap, adam dusuncelerini anlatiyor senin yazdiklarina bak, bir taraftarin kisisel dusuncesi olamaz mi

renktaş böyleleri düzgün laftan anlamaz küfür edecen bak nasıl hizaya geliyor

Neden sakin olamiyorsun ? Bak bana , umursuyor muyum ? Siz aranizda birbirinize laf etmeye bu kadar duskun olmayin , az rahat olun , GS yi konusalim

Genelde boyle cahillerle tartismam ama yaptiklari cok saygisizca. Bir taraftarinin kendi dusuncesi vardir, eger katilmiyorsan tartisirsin, boyle zihniyetleri anlamakta gucluk cekiyorum sorun orda.

Bırakın şu jelibonu siz fikirlerinizi tartışın.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt