Sinan Bolat 1 Yıllığına Kiralandı İddiası

Özgür Kızılaslan

The Doctor
Onursal Üye
Galatasaray, Porto forması giyen 25 yaşındaki kaleciyi 1 yıllağına kiraladı.

kaynak: Nevzat Dindar, Kadir Çetinalı gibi Galatasaray muhabirleri.

mantıklı olur... sinan uzun süreli sözleşme yapılacak bir kaleci değil bence...

Hayırlı olsun.

İyi olmuş deneyelim bu sene.

Sinan'ın çok iyi bir kaleci olduğunu düşünmüyorum ama bize yedek bekleyecek, acil durumda senede taş çatlasa 10 maça çıkacak bir isim lazım. Sinan bu bağlamda çok mantıklı bir hamle olur. Ha Sinan'ı getireceksen Eray'la niye sözleşme uzattın orası ilginç. Eray 1 sene daha çalışsın bu arada Sinan idare etsin, Eray olmayacak gibiyse gönderir Sinan'la devam ederiz diye mi düşündüler acaba. Genç de çünkü adam.

Sırf Türk diye ne kadar ilgi görüyor adam ya.. Allah TFF'nin belasını versin.

Geçen senede istiyoduk isabet olmuş. Fena yedek değil. Muslera'yı bazı maçlara göre kenarda tutup değerlendirilir bu adam.

"Kolay" ic saha maclarinda oynar, bizde sahada bir yabanci icin yer acmis oluruz.

Sinan'ın çok iyi bir kaleci olduğunu düşünmüyorum ama bize yedek bekleyecek, acil durumda senede taş çatlasa 10 maça çıkacak bir isim lazım. Sinan bu bağlamda çok mantıklı bir hamle olur. Ha Sinan'ı getireceksen Eray'la niye sözleşme uzattın orası ilginç. Eray 1 sene daha çalışsın bu arada Sinan idare etsin, Eray olmayacak gibiyse gönderir Sinan'la devam ederiz diye mi düşündüler acaba. Genç de çünkü adam.

Eray 3. kaleci olucak işte.Sinan şampiyonlar ligi,avrupa ligi oynadı yedekte dursun zaten 10 maç en fazla.

satin alma opsiyonu da olsa bari belki lazim olur seneye

Geçen sezon yapmamız gereken transferdi umarım gerçekleşir.

Hakan Arıkan daha iyi bir kaleci kesinlikle.. 1 milyon euro verilecekmis yedek kaleciye.

Çok iyi kaleci olduğunu düşünmüyorum ama uluslararası tecrübesi Aykut,Ufuk ve Eray'dan çok daha iyi.Muslera sakatlandığında daha rahat oluruz geçen seneye göre.Hayırlı olsun.

CNN Türk son dakika verdi az önce.

Geri
Üst Alt