Sinan Bolat Galatasaray'da

Vasattan hallice bir kaleci sinan bolat. 1.3 milyon euro ise turkiye sartlarında normal. Hayırlı olsun

Sinan Bolat devre arasında geldi Kayseri'ye, 14 maç oynadı, 500 bin Euro aldı.

Kaleciye sen 5 maç oynayacaksın bizde diyip teklif yapamazsın. Kiralama bedeli olmadan 1.3 iyidir. Abartmayın.

bunu aliyosan neden 6. sinif kaleci eraya yillik yarim million veriyorsun be adam

Zaten o kısmı kimse anlayamadı, sorun orada.

Eray'ın 2. kaleci falan olmayacağı belli, ileride de birşey olmayacak, neden uzatıldı sözleşmesi. Gerek yoktu. Kaçan balık büyük falan olmayacaktı yani, talibi bile çıkmazdı boşta olsa.

tarık+osvaldo alınsın veya osvaldo tarzı biri bu sene açık ara şampiyon oluruz sinan gerekli transferdi aldığı paraya bakmayın eraya mı emanet edelim kaleyi 5+3de bazı maçlarda oynayabilecek kapasitede sinan

Oyunculara anlamsız paralar,sonra paralar ödenmiyor veya zor ödeniyor,ondan sonra Sneijder,Muslera gitsin FFP var deniyor.

Maşallah paraya geldimi Avrupadan fazla para alırlar ama oynamaya geldi mi rezil bir oyunu seyrettirirler taraftara madem La Liga, Premier Lig seviyesinden DAHA YUKARIDA paralar alıyonuz o zaman adam gibi top oynayacaksınız.

Bu transferlere bakın ibret alında muslerayı satmaya çalışmayın forum ahalisi :)

Eray kardeşimize yapılan absürt maaş iyileştirmesi Sinan için böyle tepkiler gelmesine neden oldu.Yoksa iyi fiyat.İyi kaleci.Kiralama bedeli yok birşey yok.

Kolay maçlarda ve Türkiye kupası maçlarında pekala oynayabilir.

Biraz daha abartalım kötüleyelim oyuncularımızı hadi, düşmüş takımın kalecisini aldık, yönetim istifa, Kayseri Sinan yüzünden düştü, devre arasında gelmiş gibi göründü ama tüm sezon o vardı aslında kalede.

Araba içinden tekme ile dövelim!

Ya bu forum şaka gibi bir hal aldı, Eray'a bırak kale bakkal dükkanı emanet edilmez. Bırakın artık şu maliye işini, aysal gibi bir adam var başımızda. Avrupanın sayılı iş adamlarından, sayılı zenginlerinden. Sizin düşünebildiginizi o 10 defa düşünür

Katılıyorum sanki başkanı tanımıyoruz. Vardır bir bildiği

Sinan iyi kaleci.. muhasebeci olmadığım için parası beni ilgilendirmez.. var ki veriyoruz kardeşim.. ne kadar meraklı bazı köftehorlar hesap yapmaya.. tam antu kafası..

Neyseki kaleyi karpuzcu eray'a bırakmadık..

Geri
Üst Alt