Sinan Bolat Kayserispor’da

Eren Arslan

10 Numara!
Kayserispor, Porto takımında bulunan Sinan Bolat ile her konuda anlaştı. Genel Menajer Süleyman Hurma, “Sinan bugün Kayseri’ye gelecek” dedi.

Sporx’in haberine göre; Dünyaca ünlü Paciencia Domingos’la anlaşarak dikkatleri üzerine çeken Kayseri, transfere ise kaleden başladı. Porto takımına transfer olan ancak yedek kaleci konumunda olduğu için pek fazla forma şansı bulamayan Sinan Bolat, Kayserispor ile anlaştı. Kiralık olarak gelecek olan gurbetçi oyuncunun bugün Kayseri’ye gelmesi bekleniyor.

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Sinan ile anlaştıklarını gurbetçi oyuncunun bugün Kayseri’ye geleceğini söyledi.

AMK

Bizim yedeklerden daha iyi. Bazi anadolu maclarinda 11de bile baslayabilirdi..

Ulan aylardir tüm forum yalvardi adam gibi yedek kaleci alin diye...yaziklar olsun...

Seneye 5+0+3 olursa çok arariz bu adami elimizdeki kaleciler leş ötesi

Adam zaten yedek kalmak istemediği için Kayseri'ye gidiyor bize niye gelsin.

Bu adamı almadılar ya harbiden uyuz olmaya başladım bizimkilere. Arkadaş bu adam bir çok lig maçında yabancı kontenjanı açardı bize.

İyi bakalım izleyelim efsane Sinan Bolat'ı. Yaklaşık 1,5 yıldır adam akıllı maçta yapmadı, form durumu ne düzeydedir bilinmez tabi.

iyi transfer!!

ertugrul malindan kurtulduk.

Arkadaşlar adam porto b de bile oynayamıyordu. Hala yönetime laf eden var alınmadı diye. Porto b diyorum porto demiyorum. Ne işi var bizde. Yapmayın etmeyin

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

boşuna kayseri dememişler:) bize amrabatı kakaladılar kendileri de akıllı transfer peşindeler

Ah Tugay Ah. Sen ne yapiyorsun orada kardeşim? Aldirsana şu kaleciyi.

Geri
Üst Alt