Sinan Engin: "Beşiktaş Galatasaray'a en az 3 atmazsa..."

Bu asalaklar yine sahaya dalacak çünkü acayip koyacağız küçük şikecilere :)

I am the one who knocks!

Son düzenleme:
bu forvet hattiyla gol bulmamiz zor

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

İnsanda biraz utanma sıkılma olur, son 10 senedir hangi maçta 3 atmışsın da konuşuyorsun panda....

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 90
Gecen sene Galatasaray bjkye 5 atar diyolardı
Gs ne zaman 5 atmış bjkye diyodu

şimdide ben o pandacıka diyorum bjk ne zaman 3 attı bize
en fazla kazansanız kazansanı 201 kazanırsınız

Kesin kazandık o zaman.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Atma ihtimalleri var kendi sahasinda mersine 10 tane pozisyon veren takim gayet su formdaki besiktastan 3 tane yiyebilir.

Ama bunu Sinan diyorsa mac ya berabere biter yada biz kazaniriz.

bu sikeciler maclardan once cok komik demecler veriyor.

bakiniz, arsenal maci.

suan tum tanidigim bjkliler intikam alcaz bu sefer l'poola biz 4-5 atacaz diyolar. bu sene gulecez gibi baya :asd:

İnsanda (artık ne kadar insansa) biraz şuur, bir nebze bilinç olur, ağzından çıkanı bilir biraz insan.
Be şuursuz adam; son 20 senede 2 kere şampiyon olmuş, üç kuruşluk kadrosu, yalnızca bir kaç milyon taraftarı olan bir takım üç beş maç iyi oynadı diye koskoca Galatasaray'a fark atar bilmem ne yapar demek nedir?
Ha fark atma ihtimali yok mu? Var, herhangi bir Anadolu takımının ne kadar şansı varsa Beşiktaş'ın da o kadar var.
Galatasaraylı futbolcular isimlerinin ve formalarının hakkını verirse Galatasaray ezer geçer Beşiktaş'ı. Üç kuruşluk Olcaymış, Veliymiş bilmem neymiş, adam mı bunlar?
Bizim futbolcular salaklık yaparsa kazanır ancak Beşiktaş; manyak İtalyanlar ve tuhaf yönetim yüzünden sendelemiş olabiliriz ama Beşiktaş'la falan mukayese etmek ayıptır Galatasaray'ı.

8 yaşındaki ilk okullu zekasıyla yine ne demiş bu insan evladı?

Arif Ulu bunu UPlarrrrrrrrrr :D

Topic i görünce hatırladım bu lafı ve bastım kahkahayı.
Bi de Ahmet Çakar ın lafı var.'GS 4-5 sene şampiyonlar ligine gidemez' diye sezon sonu olsun ona da sıra gelecek inşallah

Geri
Üst Alt