Sinan Engin: "Beşiktaş Liverpool'u iki maçta da yener"

Sinan Engin Beşiktaş İdari Menejeri .. Forsa bak yae

bir iki salakca lafdan dolayı kin beslemeyelim beşiktajın başarılı olması diliyorum pankartda acsalar boşverin iyice avrupada ülke olarak çöktük beşiktaja trabzona başarılar inşallah finale kadar giderler

İlk sayfaya girmek isteyenler moderasyona mesaj atıp banka hesaplarını istesin.

Fiyatlar

2 200 TL
3-4 150 TL
5-6-7 100 TL
8-9-10 75 TL
11-12-13-14-15 50 TL

İşten yorgun argın gelioz, bi tane düzgün topic olmaz mı arkadaş?

Liverpool les otesi bir takim.

Nerde ise yaramaz adam var toplamislar.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bjk yenebilir bencede,
Liverpool kotu durumda,devre arasi takviye sart

bir iki salakca lafdan dolayı kin beslemeyelim beşiktajın başarılı olması diliyorum pankartda acsalar boşverin iyice avrupada ülke olarak çöktük beşiktaja trabzona başarılar inşallah finale kadar giderler

Bence de Liverpool 8 atti diye kin beslememeliyiz. Son sözümüz, asla yalniz yürümeyeceksin.

bjk bir maçı kazanabilir ama tur atlayacağını sanmıyorum
Türk futboluyla Avrupa futbolu arasındaki ara iyice açıldı
bjk kendini iyi oynuyor sanıyor ama tek yaptıkları şey koşmak
heleki bjknin son haftalardaki performansı sonrası o sağlam savunmayı nasıl aşacaklarını görecez

Liver iyi durumda değil fakat premier ligde oynanan futbolla bizim lig arasında daglar kadar fark var.Tottenham fazla sallamamıstı bunları.Liver ciddiye alacaktır.İngilteredeki maç 4 5 olur yine.8jk tecavüze ugrar eski kocası tarafından.:D

beyler beşiktaş geçmişten beri balon bi takımdır. bunların havası biri iğneyi batırıncaya kadardır, bi takım bunlara pis koyarsa gerisi çorap söküğü gibi gelir. her yıl aynı şey oluyor

Sturridge yetişmezse kazanabilme ihtimalleri yok değil. Her maçını izlerim Liverpool'un hakkaten kotu bu yıl.Manu'ya karşı fena oynamadılar ama. Aptal yan hakem Mata'nın buz gibi ofsaytını gormuş olsaydı skor farklı olabilirdi.

Geri
Üst Alt