Sinan Engin: "F.Bahçe taraftarları UEFA binasını yakarlar"

İlk önce bi güzel dayak yerler orada, sonra isviçre polisleri paşa paşa alırlar kodes'e tıkarlar bunları sonra burada ki siyasiler ağlar çıkarın onları diye.

Ne dev takımlar düştü şikeden cezalar aldı, afedersiniz şunu söylemek istiyorum ' La siz kimsiniz oğlum '

Çok ağır hakaret etmişsin moderatöre yakıştıramadım hiç :happy::happy:

yaksınlar yaksınlar daha iyi. türk futbolu komple pislik olan bir camiadan kurtulur böylece

lütfen yaksınlar!! kolamızı cipsimizi aldık bekliyoruz hahahahha :2aloh1:

[media]https://www.youtube.com/watch?v=kqF-Qu3mPqs[/media]

0.23

UEFA zaten çaktı 2 sene cezayı. Bina hala yerinde duruyor, ne yandı, ne çatırdadı, ne de off oldu.

Neredeymiş bu kundakçı, şikeci, şaibeci takımı?

Sinan niyeti bozmuş. febeşleri gözden çıkarıp, amatör kümeye gitmenin kısa yolunu ve şifrelerini vermiş.

:hopelessness::hopelessness::hopelessness::hopelessness::hopelessness::hopelessness:

aziz'de george orwell'in hayvan çiftliği romanındaki domuz napolyon oldu haberleri yok romandaki koyunlardan farkları kalmadı.

Bu zibidilere geçen programda denk geldim, alayı azizin askerliğini yapıyor. chakal, rok, uozat, alayı

En iyi cevabı Çakar verdi: adama kibrit yaktırtmazlar. Aha bu doğru işte.

Bunu deneyen kanatlıları önce bir çukura doldurur itlaf eder sonra da üstüne kireç dökerler. Başta Sinan olmak üzere hepsi akıllı olsun bu saatten sonra zevk almaya baksınlar.

bunu da dava etmek lazim toplumu kiskirtmak ve holiganizme davet etmek niyeti.

Noldu Zinan. Fenerin pislikleri susuyor sen mi konuşuyorsun.

Hayırdır , kaç paraya anlaştınız. Gerçi hoş sen bi şişe güzel marmaraya tav olursun zaten...

Geri
Üst Alt