Sinan Engin: "Fenerbahçe şampiyon olursa kimse şaşırmasın"

Berat Ulucan

"Milli maçlar vakit kaybıdır"
Berlin Panteri
Fenerbahçe, Süper Lig 29. haftasında deplasmanda Sivasspor'u 2-1 mağlup etti. Maçın ardından Beyaz TV'de Sinan Engin gündem yaratacak iddiada bulundu.​
"SİVASSPOR NİYE BIRAKSIN?"
Herkes paraya oynuyor. 1.5 trilyon para var ucunda. 3 puan var. Niye bıraksın Sivasspor? Kimse kimseye maç bırakmaz. Hele bu dönemde. Bunları unutalım. Şunu araştırabiliriz ama. Sivasspor takımı niye bu kadar kötü oynadı? Sorumlusu teknik direktör olarak gösterebiliriz. Ziya'ya baktım yürüyor.​
"AYKUT KOCAMAN HAKLI ÇIKTI"
Aykut Kocaman'ı tebrik ediyorum. Aatif konusunda haklı çıktı. İnatçı diyorduk ama bugün Aatif'i gördük ve ne kadar iyi futbol oynadı. Güzel gol attı.​
"FENERBAHÇE ŞAMPİYON OLURSA KİMSE ŞAŞIRMASIN"
Fenerbahçe şampiyon olursa kimse şaşırmasın. Çünkü rakipleri birbirleriyle oynayacak ve Fenerbahçe'nin fikstür avantajı var. Fenerbahçe'nin şu anda Beşiktaş, Galatasaray ve Başakşehir'den şampiyonluk şansı daha fazla. Ben size söyleyeyim.​

Ben şaşırırım hatta baya baya şaşırırım

Bir haftadır bunu burada söylüyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Olanakdisi . Puantaj ortada , fb nin sampiyon olmasi icin herhangi biri o kadar puan kaybederse zaten devreye giren diger 2 takimdan biri olur

Olanakdisi . Puantaj ortada , fb nin sampiyon olmasi icin herhangi biri o kadar puan kaybederse zaten devreye giren diger 2 takimdan biri olur

Seninle anlaştığım nadir konulardan sinan olasılık hesapları yapsalar azıcık şans bile vermezler ama yok.

Bizi geçseler başağı geçemezler
Başağı geçseler beşiktaş'ı geçemezler
Büyük mucize olması lazım yaş o iş

TapaTalK

3 adet olayın gerçekleşmesi lazım bunun için. Hatta 4.

4ü de gerçekleşirse evet olurlar genelde bu tip 4 farklı olaya dayanan bir olasılık binde bir falandır.

Fb 57
Bşk 59 da kalsın
Bizde 60 olalım
bjk 59

Fener son 5 maçını kazandı diyelim.. Eder 72 puan.

Bizde full yaparsak 75 oluyor.

Bjk ve ve ibb 74.

----—------------------------------

Bjk a karşı Averajı kaybettiler. Yani bir beraberlik bonosu var tinerin.

İbb de ise beraberlik şansı yok. Averaj avantajı fenerde.

Bizim ise bir fenere karşı bir yenilgi avantajımız mevcut averaj farkı kalırsa bu şekilde tabiki.

İbb ve bjk a karşıda bir beraberlik şansımız mevcut ikiside kalan maçlarda berabere kalırsa. Aksi taktirde full yapmak zorundayız. İbb veya bjk dan birisi full yaparsa sadece bize yenilerek diyelim bizim hiç bir kayba tahammülümüz kalmıyor maalesef.

Bjk ve ibb ikisini mağlup edeceğimizi var sayarak yazdım bu arada. Bu iki maçda puan kaybı olursa bye bye 21

Ben yeminimi ettim, bir daha Türk futbolunu 1 saniye izlemem.

Sike ve tesvikler havada uçusursa sampiyon olma ihtimalleri gayet yüksek.

Yapmadiklari sey degil ki bu zaten.

1525861955597.webp

Bizi geçseler başağı geçemezler
Başağı geçseler beşiktaş'ı geçemezler
Büyük mucize olması lazım yaş o iş

TapaTalK
Haftaya puan kaybedecekler çokta takmamak lazım.
3 adet olayın gerçekleşmesi lazım bunun için. Hatta 4.

4ü de gerçekleşirse evet olurlar genelde bu tip 4 farklı olaya dayanan bir olasılık binde bir falandır.
Fb 57
Bşk 59 da kalsın
Bizde 60 olalım
bjk 59

Fener son 5 maçını kazandı diyelim.. Eder 72 puan.

Bizde full yaparsak 75 oluyor.

Bjk ve ve ibb 74.

----—------------------------------

Bjk a karşı Averajı kaybettiler. Yani bir beraberlik bonosu var tinerin.

İbb de ise beraberlik şansı yok. Averaj avantajı fenerde.

Bizim ise bir fenere karşı bir yenilgi avantajımız mevcut averaj farkı kalırsa bu şekilde tabiki.

İbb ve bjk a karşıda bir beraberlik şansımız mevcut ikiside kalan maçlarda berabere kalırsa. Aksi taktirde full yapmak zorundayız. İbb veya bjk dan birisi full yaparsa sadece bize yenilerek diyelim bizim hiç bir kayba tahammülümüz kalmıyor maalesef.

Bjk ve ibb ikisini mağlup edeceğimizi var sayarak yazdım bu arada. Bu iki maçda puan kaybı olursa bye bye 21
GSC yine yanıldı ve fbyi 2.sıraya çıkarttı.

Benim mesajim su an itibariyle gecerliligini koruyor . Cunku yakalasalar da basaksehirden oturu olamiyorlar

Yanılma falan yok ortada, şu an sadece tek olasılık gerçekleşti. Bir de Gs-Bjk maçından beraberlik çıkmadı.

Orada şampiyon olamazlar iddası var.

Fenerbahçe'nin şu anda Beşiktaş, Galatasaray ve Başakşehir'den şampiyonluk şansı daha fazla. Ben size söyleyeyim.
Bu adam şimdi biz şampiyon olunca şunları deme ihtimali çok yüksek; "Erto ben demiştim en büyük aday Galatasaray diye, bunda bizimde katkımız var Fatih Terim bizim sayemizde geldi vs.." Ben böyle bir adam görmedim hep bunun dediği çıkıyor anasını satayım nasıl oluyorsa.Tudor a general tudor diyodu zamanında ondan sonra kovulunca bu adamdan olmayacağını söylemiştik Galatasaray lılar bana kızıyordunuz ozaman falan diyo enteresan bir canlı.

Geri
Üst Alt