Sinan Engin:"Merak etmeyin zamanı gelince ödeşilir"

Olm bu açıklamalar suç değil mi? Bu nasıl iğrenç bi laftır nasıl memleket lan burası basın özgürlüğüde bir yere kadar valla kayarlar adama akıllı olsunlar sonra her programda aşağıda 2 otobüs çevik kuvvet bekletmek zorunda kalırlar. Al bende suç işledim nasıl olsa sallayan yok

Bize değilde fenerin kasımpaşa yada diğer maçlarında puan kazandıracak bir entrika olacağı kesin.

Aferedersiniz de Kasımpaşa maçında kimsenin arkası yemez. Adamlar kasımpaşayı uefaya yollamak için Beşiktaşı harcamaya kalktılar Kasımpaşa beceriksiz çıktı ayrı.

Adam doğru söylüyor. Bundan sonra bize karşı 1-2 maçta skandal hakem hataları bekliyorum. Ama her ne olursa olsun kazanmasını biliriz!

bu açıklamaları yaparken, bir nevi tehditleri savururken, aba altından sopa gösterirken kime güvendikleri belli. gel mart sonu gel bir an önce gel.

Rezil bir aciklama. Ukkede hukuk olsa kanun karsisinda hesap vermeli diyecegim. Resmen sike imasinda bulunuyor.

Namuslu bir Ülkede yada namuslu bir Adam deseki,lig uzun bir maraton Hakem hatasi olsada 34 haftadalehyte aleyhte hatalar esitlenir eyvallah dersin.

Ama bu Seref yoksunu kendi itirafiyla pezevenkin yaptigi acik ve net suc,Galatasarayida yakin sikecileride kollayin demek.

Ulan bi 3 puan kaybettiler anasını satayım bütün sezonun senaryosu yazılmış oynanıyo gibi göstermeye başladılar ha futbol lan işte büyütmeyin yaptığınız işi cins cins konuşuyonuz

Büyütürler...

Fenerbahçe'nin olduğu yerde karmaşa bitmez. Bunların 3 senede 1 şampiyon yapılması lazım yoksa sosyal olaylar çıkarırlar,futbolda kaos yaratırlar,zalimlik ve zorbalık yaparlar. İşte böyle böyle futbol zevkini bitirdiler ülkede.

sinan engin fark 10 gibiyken, bu farkla devam etmez düşürürler demişti. şimdi bu şekil de konusuyorsa vardır bir bildiği. bu işlerin içinden cıkma sonucta.

Mağduru oynayarak yol yapıyorlar. Bir iki hafta içinde çok iyi olduğumuz bir maçı fiyasko kararlarla kaybedersek hiç şaşırmayacağım.

Birileri böyle aciklama yapiyor, kimse de cikip "Yahu burasi muz cumhuriyeti mi" demiyor.

Gerci muz cumhuriyeti oldugumuzu biliyoruz da, böyle igrenc yorumlarin canli yayinda yapiliyor olmasi migde bulandirici.

Ne demek ya "zamani gelince ödesilir"? Bu bildigin sikedir.

Biz şampiyon olurken de hiç desteklenmedik zaten ya her sene bunların alayını yenerek şampiyon oluyoruz o yüzden geçelim bunları . Adamlar ülkedeki bütün erkler tarafından destekleniyor ve hala zırıl zırıl ağlıyorlar , yalamadık kıç kalmadı hala büyük takımız diye geziyorlar .

Ben de Sinan Engin gibi düşünüyorum aslında... Bu haftanın telefisini çok cömertçe yapacak gibi geliyor bana TFF. Böyle bir düzen içerisinde güç geçtikçe soğutuyorlar insanı futboldan... :(

Geri
Üst Alt