Sinan Engin:"Merak etmeyin zamanı gelince ödeşilir"

İki maçtır hakemler ödeşmeye çalışıyor zaten de takım izin vermiyor. Bizim de penaltımız verilmedi ama bu kadar tantana yapmadık.

Genclerbirligi macinda Egemen ayni pozisyonda ortayi eliyle keserken neredeydiniz?

Egemen macin gidisatini etkilemedi mi? Hakem etkilemedi mi? Neredeydiniz kardesim o zaman?

Puan 4´e düstü, panik basladi. Ben böyle bir etkileme operasyonuna hic sahit olmamistim. Yangin yerine cevirdiler ülkeyi resmen.

Gercekten bu operasyondan cekiniyorum ben. Hepsi kuduz köpege dönüstü resmen.

Caner'in en az 3 kırmızı kart görmesi lazımdı bu sene.Bunun ödeşmesi ne zaman olacak acaba.

on puana nasıl cıktı acaba sızın be yazık be ulan ne senaryolar dondu herkes size calişiyo utanmadan hapse girmesı gereken adam tehdit savuruyo bu ulkede ne adalet olur ne bişey bır penaltı ıcın cıkartılan yaygaraya bak cıldırmamak elde degıl hakemın uzatmalarla kazandıklarınız ofsaytlar penaltılar yuh be yuhhhhh

Alves ve Egemenin de sayisiz sari/kirmizi karti "görünmedi" .

Haklısın onları atladık.Bu çirkeflerin yapmaya çalıştığı yaygara kopartarak bundan sonraki maçlarda hakemleri etki altına almak.Bu yaygara bu şekilde devam ederse fenerin aleyhine kolay kolay penaltı vermeyecekleri gibi en basit pozisyonda lehlerine penaltı vereceklerdir.

Biz Bursa ve eskisehir macvlari gibi oyunamaya devam edelim o daha cok bekler hakemleride yeneriz biz..

Tüm mesele bu zaten.Ağzına sağlık.Biz adam gibi 90 dak. karşı takımı boğalım sağlı sollu.Nasıl olsa goller gelir ,hakeme rağmen yendik deriz.

yenilince bahane üretmek çok kolay.

resmen hakemleri kışkırtıyor şikecilere kıyak yapsın diye savcılığa suç duyurusu yapmalı bizim yöneticiler.

aziz yıldırım canlı yayınaa cıkıyo pehhh be bır penaltıyla adamı canlı yayına alınıyor butun medya hakeme saldırıyor e pes kardesım be haftalardır olanlar bu hafta olan e pessss be vallahı pes hiçmi vicdan yok hiçmi adaletlı olmazsınız sız yazıklar olsun be kardesınm

Sistem adamıdır Engin her türlü pisliğe de göz yumar.. Bu işler böyledir diyor birde utanmadan bir yerde birşey yapılır dengelenir diyor.. Bu bile Türk Futbolunun ne kadar rezil durumda olduğunun kanıtıdır..

Bu nasıl bir eğitim seviyesidir arkadaş, bu heriflerin yaptığı muhabbeti kahvelerdeki fanatikler yapmıyo.

Geri
Üst Alt