Sinan Engin: "Wesley Sneijder'ın evinde alem var"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstemsizce küfür edesim geldi ama bunun için değmez.
3 büyüklerin hepsi aynı hafta kazanınca ,konuşacak bişey olmadığı için yine bize sardılar.

bu ayi var ya, fena degil her hafta yok o gidiyor lucescu geliyor diye taraftari gaza getirip deli ediyor. Bjk sampion olmus olmamis onun icin önemli degil, fener olursa da mutlu oluyor adam.

Şeref yoksunluğu bu olsa gerek.

ulan burak adamın asıstlerını yemese en kral topcu ılan ederler ama bunlara gore sneıjder alemcı burak kral.

bunlara bu malzemeleri türk futbolcular veriyor

selçuk, burak, sabri en büyük adaylar

bunlara bu malzemeleri türk futbolcular veriyor

selçuk, burak, sabri en büyük adaylar
Sabri çetesinin başına hapishanede çıkan "babalar" gibi geri döndü. Onun yokluğunda Selçuk bu görevi layıkıyla üstlenmiştir.

I am the one who knocks!

Sabri zaten geri geldi ya takima, artik kadro lar da erkenden belli olmuyor nedense...

Galatasaray'da şu an eleştirilecek en son adamı eleştiriyorlar sanki kötü performansı varmış gibi.

Ama bu haberlerin tamamın arkasında hem rakipler hem dekendi yönetim ve kongremizin içinden insanlar olduğuna inanıyorum. Sİnan Engin'in tasmasını her kulüpte tutanlar var. Onlar şşşttt dese kuyruğunu kıstırıp susar. Ama belli ki açmışlar önünü.

Yazık. Göz göre göre Sneijder, Bruma ve Muslera'yı satacaklar.

Yavaş yavaş sıra Muslera'ya geliyor. Yakında mağlubiyetler sonrası tek sorumlu Muslera olacak. Not edin bunları. Yerli kaleciye geçiyoruz ayakalrına Muslera'yı da satacaklar.

Böyle adilere haddini bildirmek gerek.Sneijder mahkemeye gider inşallah.

Şu ben iyi don yırtarım haberi her Sinan Engin başlığına uyar.

Lucescu bunun hakkında tüm gün odasında fashion tv izliyordu kulüpte ne görevi vardı anlamiyordum gibi bişey demişti.

-Tapatalk-

buraya başlık atılması bile o karaktersize iltifattır

Gerek yok böyle yalanları foruma taşımaya.

Haaa oluyorsa da özel hayatı istediğini yapar , cevabı bizi değil yengeyi ilgilendirir,sinan engini gerer.

kıskanıyorsa alemleri,git sneijderin evine sana da tıklasın s.engin

Bu medyada Sinan Engin kadar ortalığı karıştırmaya çalışan hemen hemen her konuda ahkam kesen gerektiği zaman kendi takımını bile satan bi adam daha görmedim.ne karaktersiz ne beş para etmez bi adamdır arkadaş.herif futboldan zerre anlamamasına rağmen senelerdir tv'lerde.tek yaptığı katıldığı programlarda saha dışı olayları gündeme getirmek ve futbolculara karşı linç kampanyası başlatmak.hala da dünyanın parasını kazanıyo ve hala da tv'lerde konuştuklarıyla insanlar bu adamı kaale alıyo.Ertem Şener'in sunduğu Ahmet Çakar ve Sinan Engin'in yorumcu olduğu programdan ne bekliyorsunuz ki.Her hafta Melo'yla ilgili kesin 1 tane karalama haber var.Şimdi de Sneijder'le ilgili konuşuyo gevşekler.

Ulan ombudsman çocuğu sanane adam kendi evinde isterse gaylerle ilişkiye girer bu seni ne ilgilendiriyor sana mı soracak dallama?

Tüm taraftarlar olarak sneijdere sahip çıkmalıyız, tribünlerde pankart falan ne gerekiyorsa yapılmalı bence,

hem çakal medyaya hem yönetime göz dağı verilmeli aksi halde sneijderi bitirecekler..

Nerden biliyon "yavsak" derler adama.
Tam bi Galatasaray düşmanı şerefsiz

Medya nin neyin pesinde oldugunu hale anlamadiniz mi? Ulan daha Ünal Aysal'a saldiri baslamadan bunlari tek tek yazdik buralarda. Cok serefsiz pis insanlarin yasadigi bir ülke#de futbol izliyoruz.

Elbirligi ile Ünal Aysal'i gönderttiler, Galatasaray'in anasini aglattilar. Yetmemis gibi durmadan Sneijder hakkinda olumsuz seyler yaziliyor, konusuluyor. Resmen Galatasaray'i devirme operasyonudur. Iyi düsünün; Diger oyuncularin berbat performansi neden tartisilmiyor? Neden hep Sneijder, kaldi ki her mac en iyisi.

Aptal mi bu insanlar?

Galatasaray'in iyice icine edecekler bu gidisle. Yönetim'de dahil.

Taraftar? Uyuyor, devam uyusunalar bakalim. Allah belalarini versin hepsinin. Göz göre göre kulübü maf ediyorlar, Sneijder'i göndertiyorlar, elimizden de birsey gelmiyor.

Sinan engin kadar fener çocuğu görmedim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt