Sinan Engin: "Yabancı sınırlaması 2'ye inmeli"

Evet düşsün de Oğulcan Engin gibiler bile futbol oynayabilsin .

ahmet-cakardan-sinan-engin-ve-ertem-sener-karikaturu_7951970-68220_640x360.webp

Zorluda gördüm geçen, mağazada çalışan çocuklardan birine beni kameraya çek diyordu.
Güzel 1 kafa yaşadığı kesin.
Yaşadığımız dünyadan nefret ettirecek kalitesizlikte 1 organizma
Bu sene de şaba oturacaklarını anladılar
2-3 seneye kapanıcak cimnastik kulubünüz anla artık deve oğlu devesi

yav he he gifine paylasabilirmisiniz

Eger yabanci kuralini düsürüyorsan ozaman tff olarakda maas siniri getireceksin yerli futbolcu icin. En fazla alabilecegi para misal 1 milyon euro olsunki avrupaya gitme tesviki olsun. Yoksa eger sen eskisi gibi yabanci kuralini geri getirisen yerli oyunculara 2 veya 3 milyon euro verir birde 5-10 milyon arasi bonserviz odemeye mahkum edersin. Sonra nede külüblerin bukadar borcu var diye kimse ahkam kesmesin. Yabanci sinirini tamamen serbest birakirsan yerli futbolcu mecburen avrupaya gidecek para kazanmak icin buda milli takima yariyacak. Bunu bir türlü anlamiyor kalin kafalilar

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gündem yaratmaya çalışma

Moderatör tarafında düzenlendi:
" Beyaz Futbol çok komik çok gülüyorum. Kafa dağıtıyorum :D :D :D " diyenler online mı!

Bu kafasızlara reyting sağladığınız sürece gündem oluşturmaya devam ederler!

Bırak bu işleri

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yalancı sınırı da gelecekse beraberinde TV yorumcularına tamam.

Bunun gibi fikri var zikri yoklar yorumcu oluyor ülke de futbol sonra neden bu halde.

Kim bilir hangi maneger dostu söyletti.

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

yabancılar gelince kalite artacak diye ödünüz kopuyor. keşke yorumcularda da yabancılara dönsek. Türk futbolunun sizin gibi gerzeklerden toptan temizlenmesi şart.

Geri
Üst Alt