Sinan Gümüş Galatasaray'a Geliyor

Melih Akan

Berlin Panteri
Prandelli ile anlaşan ve Olcan Adın'ı resmen renklerine katan Galatasaray, transfer taarruzuna geçiyor.

Uzun süredir hoca arayışlarında olan ve aradığı ismi İtalya'da bulan Galatasaray, Prandelli ile anlaştı ve artık sıra transfere geldi. İlk olarak Olcan Adın'ı renklerine katan Aslan'ın, transferde durmaya niyeti yok.

5+3 olarak belirlenen yabancı sınırı sebebiyle yerli isimlere yönelen ancak Türkiye'deki isimlerin yüksek ücretleri nedeniyle aradığını bulamayan Galatasaray, gözünü gurbetçi oyunculara çevirdi. Erdal Keser'in referansları doğrultusunda çalışmaları yürüten Galatasaray, Sinan Gümüş transferinde sona yaklaştı.

Sezonu Alman ekibi Stuttgart'ta noktalayan ve sözleşmesi sona eren hücumcu ile geçtiğimiz sezondan bu yana temas halinde olan Cimbom, artık transferde sona gelmiş durumda.

TALİBİ ÇOK

Gurbetçi oyuncuyla Galatasaray'ın yanı sıra birçok takım da ilgileniyor. Özellikle Fenerbahçe ve Çaykur Rizespor'un listesinde bulunan Sinan ile bu takımların yanı sıra Beşiktaş ve Gaziantepspor da ilgileniyor.

SİNAN GÜMÜŞ KİMDİR?

20 yaşındaki solak yıldız Sinan Gümüş, forvet, forvet arkası ve özellikle kanatlarda görev alabiliyor. Almanya 20 Yaş Altı Milli Takımı'nın da formasını giyen Sinan Gümüş'ün boyu ise 1 metre 79 santim.

TurkFutbol.Com

Deneyelim bakalım ama bir şeyler vaad etsinler öyle herkesi de alıp denemek olmaz.

Hayirlisi olsun. Oynadigi mevkiide adam eksikligimiz var umarim faydali olur.

Sent from my iPhone using Tapatalk

SİNAN GÜMÜŞ KİMDİR?

20 yaşındaki solak yıldız Sinan Gümüş, forvet, forvet arkası ve özellikle kanatlarda görev alabiliyor. Almanya 20 Yaş Altı Milli Takımı'nın da formasını giyen Sinan Gümüş'ün boyu ise 1 metre 79 santim

Haberi okumadan az önce fmde Akhisara almıştım fena değil gelecek var oyunda.

|tapatalk|

20 yaşında fena tobcu

[media]https://www.youtube.com/watch?v=xkl-SabMyOM[/media]

32 maç 1 gol baya golcü bir oyuncu.

Videolarda begendim, hizli,dribling'te iyi, Berk dan kötü olmaz, gelsin.

Kim la bu yine videodan adam beğenmeler başladı. :D

Geri
Üst Alt