Sinan Gümüş Resmen Galatasaray'da!

Sergen Sürmeli

Aslan Üye
807.jpg

Profesyonel futbolcu Sinan Gümüş ile 2014-2015 sezonundan başlamak üzere 5 futbol sezonu için aşağıdaki şartlarda anlaşmaya varılmıştır.

Haberin Detayları GSC Portal'da...

Oha harika

Edit: kurt ile karistirmisim hihi

Buda iyi transfer ama

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bunun soyadı Kurt olanı da almak lazım .

yahu sinan gümüş kimdir de 500bin € garanti para alıyor ulan allah sizi bildiği gibi yapsın

Pas vermeyi ogrenirse iyi kumash

Ayrica su sozlesmeleri kim yapiyor olm

500.000 cok fazla yahu. Ne oynamisligi var bunun? Yurt disinda bunun 5'te 1'ine oynar.

Oha verilen paraya bak, ne Benfica nede Ajax'ta genc oyuncular bu kadar para kazaniyorlar. Acaba bizden baska bu kadar para dagitan kac ulke var?

Sinan Kurt'a o zaman kim bilir ne kadar verecegiz.

Umarim Sinan Gumus son kurusuna kadar hak edecek performans gosterir de misliyle kazanir, Okan Derici vakasi yasamayiz.

Gelecek vaadeden bir oyuncu olabilir iyi potansiyeli olabilir de tam olarak bilmediği birine 500 bin euro vermek saçmalık . Marko'ya bile 1 milyon euro verilmediği için ayrılacak .

Çocuğun sözleşmesi bitmiş ve uzatılmamış ilginç..

Beni şüphelendiren bir transfer..

Yok abi ben şimdi daha iyi anlıyorumki menejerlerin istediği gibi at koşturduğu bir kulüp olmuşuz. Bu transferler bana menejer kazığı gibi geliyor.

Videolarda iyi gözükyor ama Almanya 3 ligde bile birsey yapmamis, hadi bakalim...

Birakin bunlari, tarik camdal'i getirin. Takimda sag bek yok. Sol beke ve kanatlara alternatif yok. Bize hazir topcu lazim. Altyapiya transfer degil.

Geri
Üst Alt