Sinan Gümüş

bruma tam is yapmaya basladi kiraya verdiler.
süper yönetim mantigi sonra kanatsiz, olcanlara kaldik filan fistik.

Gelecek sezon ne olursa olsun Bruma - Sinan kanatlarıyla oynamalı ve Avrupa yokken bu ikiliyi kazanmalıyız ;

Tabi ki Podolski ihtiyaç amacıyla çift haneli sayılarda bonservis ile Çin'e gönderilirse.

Şahsen bende izledim ve beğendim en azından arkasında iyi bir orta saha ve kanatlar ile denenmeli , bunu hak ediyor.

Kaldı ki fiziki gücü , hava hakimiyeti , hızı gayet iyi ligimiz için.
Umut bulutun ilk geldiği zamandaki performansı verebilir sonrası meçhul geleceği yok bence göremedim onu 5 maçını falan izledim çünkü. Ucuza gelirse rotasyon oyuncusu olabilir

En kötü ihtimalle gelecek sezon şampiyon olursak ikinci forvet kazanmış oluruz.

Umut bulutun ilk geldiği zamandaki performansı verebilir sonrası meçhul geleceği yok bence göremedim onu 5 maçını falan izledim çünkü. Ucuza gelirse rotasyon oyuncusu olabilir

Bilmiyorum üçünden özellikle Mousset ve Dembele'nin büyük oyuncular olacağını düşünüyorum ,

Famara'da ligimizin altını üstüne getirir en azından kulübe de Famara oturur önümüzde ki sezondan sonra Şampiyonlar Ligi'ne çıkarken.

2006'dan sonra Arda için maçları izliyorduk neredeyse. Aynı o durumdayız şimdi. Sinan bambaşka geldi bee. Bir çocuk düşünün ki sahada olduğunda, taraftara takımının güçlü olduğunu hissettiriyor. Bunu bu sene ne Sneijder, ne Selçuk, ne Muslera, ne de Podolski hissettirebildi. Nasıl ki Melo varken derbileri iple çekiyorsak şimdi de Sinan'la aynı durumdayız.

Seneye kadro

Linnes-Chiellini-Chedjou-Telles
Selcuk-Melo( Umarim doner)
Bruma-Sneijder-Sinan
Podolski

Iki uc tanede bonservisi elinde kaliteli rotasyon yabanci oyuncu al. Rahat rahat sampiyon ol. Biz gecen sene sabrilerle ssemihlerle sampiyon olduk bunla hayli hayli oluruz.

Sinan heyecan veriyor izlerken ama kötü oynayınca da hemen sataşmamak gerekir.

o3bNrQ.png

Sinan heyecan veriyor izlerken ama kötü oynayınca da hemen sataşmamak gerekir.

Bu sezon bu başlıkta Sinan'a her türlü hakaret aşağılama yapılıyordu. Aslında sorun Sinan'da değil Jem, Koray, Tarık, Jose, Carole,
Selçuk, Donk gibi gamsız ve kağnı topçularin sürekli oynatılmasi idi.

Bu sezon bu başlıkta Sinan'a her türlü hakaret aşağılama yapılıyordu. Aslında sorun Sinan'da değil Jem, Koray, Tarık, Jose, Carole,
Görelim o hakaret ve aşağılamaları. Ben hatırlamıyorum çünkü.

Carole u beğeniyorum açıkçası. Uzun yılar sonra gerçek bir bek izliyorum.
Selçuk da toparlandı biraz. Geri kalan isimlerde aynı fikirdeyiz ama özünde demek istediğine katılıyorum.
Formanın hakkını vermeyenlere tahammülümüz fazlasından çok kulüp olarak.

Geri
Üst Alt