Sinan Gümüş

Hamza sağolsun bu çocuk yerine Yasin'i tercih ederek belki de Avrupa cezamızın 2 yıla çıkmasını sağladı.

Dikkat ederseniz sinanin sakatlandigi donemde takimda bir toparlanma oldu. Ne zaman sinan geri dondu, yine vasat futbol oynamaya basladik. sinanin neagtif futbolu sneijderide olumsuz etkiliyor. nerde duracagini, nerelere kosu yapacagini da bilmiyor. sneijder ve selcuk inan en az bes kere onu kaleciyle karsi karsiya birakacak pasi atabilecekken sinan kosu yapmadigi icin pasi atamadilar. bugun 3 gol atti ama takimin atacagi en az bes muhtemel golude beceriksizliginden yedi. sinan bugun kadroda olmasaydi mac en az 9-0 biterdi. millet yeni bir isme o kadar cok susamiski sinan simdi ronaldo tadi veriyor. ne yapti abi bu adam bugunki hattrick disinda? koca bir sifir. yazik..
Adam ironin dibine vurmus :) bende ilk yanlis anladim

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Golcü kanatlar Sinan be Podolski . Bu Adamlar seneye banko oynamalı , bruma ve yeni bir kanat da yedekte beklemeli lakin dursun akla gelir hevesin kaçar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

podolski-sneijder-sinan'ın arkasını kim temizlicek?

bunuda hesaba katmak lazım. cok ofansif bir 3'lü olur. 3'üde defansa yardım eden topcular degil.

podolski'yi yollayıp yerine daha tempolu bir kanat almak lazım.

Seneye akhisar veya Osmanliya kiralanmasi lazim

ahmet_cakar_dan_olay_ibrahimovic_tweeti_h32239_121b4.jpg

eğer talihsiz sakatlığı olmasaydı ligi 4.bitirmiştik ! gerçekten müthiş bir yetenek özgüven fizik oyun zekası avrupada izlediğimiz genç yıldızlardan hiç bir farkı yok !! brumaya 12 milyon Euro verdiğimiz hesaba katılırsa şu kriz ortamında gümüş değil sinan elmas !! eğer bruma biraz kendini geliştirmişse önümüzdeki yıl poldi sinan bruma ve yeni bir güçlü forvet alabilirsek şu anki durumumuzdan 3 kat daha güçlü olacağımız kesin !!!

Tek bir oyuncu takımın havasını değiştiriyor.
Podolski -sneijder -gümüş üçlüsü ligin çok üstünde tek sorun santrofora elmander tarzı bi adam bulmak lazım.
Sinanı mutlaka oynatmalıyız.

en çok destek olan bendim ,siz ne diyonuz oğlum

Sinan Gümüş'ün gelecek sezon 600.000 € olan ücreti, zamla 850.000 € - 1.000.000 € arasına çekilecek. (Cumhuriyet)

Geri
Üst Alt