Sinan Gümüş

daha böyle çok maç oynayacak.tecrübesiz henüz,yolu açık aslanımın.:hat:

Her başlığa "Güçlenmesi lazım" yazan fitnessçılar yine gelmiş. Bence top sürmesi lazım

Bu lanet sezondaki sevindiğim iki şey Sinan ve Carole kazanımıdır .

Sinan Gümüş ‏@sinanguemues18
1f3c6.png
Taraftarlarımıza armağan olsun! İnanılmazsınız
1f49b.png
2764.png
#Pokalsieger

Belki bugün tutuktu tabiki ilk defa Böyle bir tecrübe yaşadı ama arkasinda da hiç bindirmeyen bir semih vardı alan acamadi ve heycaninida maruz gormek e lagzim.

Yasin her maç sıçıyo sinan 1 maç kötü oynadı çok mu olur öyle şeyler çok büyük topçu olucak sinan

Rikerink sabriyi alınca ne değişti acaba maçta ne çıkarıyorsun adamı yasini çıkar bari ya

ulan adama kac kere kasti faül yapıldı, hicbirinde faul calmadı hakem.

ayıptır be. ülkemizde resmen gencleri bitirme üzerine planlama var.

ulan adama kac kere kasti faül yapıldı, hicbirinde faul calmadı hakem.

ayıptır be. ülkemizde resmen gencleri bitirme üzerine planlama var.

Sinan'ı en çok sevenlerden biriyim ama dün biri sadece Fauldü tarafsız bakalım:) sakatlıktan çıktı bu adam ve fener fizik gücü iyi bir takım çok normal hemen düşmesi. Seneye çok çok iyi olacak.

Sent from my iPhone using Tapatalk

abi 4 net faül vardı.

1'ini verdi yanılmıyorsam.

4 kere düştü doğru , 2 si fauldü ve birini verdi doğru . Diğer ikisi faul ile alakası yoktu:) fikrine saygı duyuyorum tabi ki . Bu yaz iyi çalışsın bu maçları da kaldıracak artık lakin zaten onun kanadından çok gelmedik dün onun da etkisi vardı

4 kere düştü doğru , 2 si fauldü ve birini verdi doğru . Diğer ikisi faul ile alakası yoktu:) fikrine saygı duyuyorum tabi ki . Bu yaz iyi çalışsın bu maçları da kaldıracak artık lakin zaten onun kanadından çok gelmedik dün onun da etkisi vardı

güçlenmesi lazım tabi. bu her oyuncu icin gecerli.

bize atletik olarak fit topcular lazım. carole-denayer mesela hayvan gibi adamlar :)

Düştüğü pozisyonlarda Fenerbahçeli bir oyuncu düşse faul vermeyi bırak bizim oyuncuya sarı verirdi bu hakem :)

Düştüğü pozisyonlarda Fenerbahçeli bir oyuncu düşse faul vermeyi bırak bizim oyuncuya sarı verirdi bu hakem :)

Orası öyle tabi ama bizi onların yanlışı , yanlışa doğru dememize sebep olmamalı :) Sinan da biraz faul almasını seven bir tip umarım bu huyunu değiştirir yoksa ileride antipatik görünmeye başlar . İstese çabuk bırakmaz kendini ama hep çabuk bırakıyor , güçlü oyuncu normalde istese düşmez ki düşmediği çok Zamanlarda oluyor . Valla dün dünya starı Nani ne oynadıysa Sinan da o kadar oynadı , ben helal olsun diyorum yine adamdır Sinan :)

Geri
Üst Alt