Sinan Gümüş

Sinanin sikintisi rakibe hic baski yapmiyo saf saf dolayiyo sahada

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

B.dortmund taraftarı sanki davar.

Bir ara kamera Sinan topu sürerken yakin cekim yapti kendisine. Kosacak hali yok, ayaklari titriyordu. Ben ekran basinda bizzat gördüm.

Iyi calismamis, net. Birde üstüne kesilince iyice bitik duruma geldi görünen o.

Yasin'i kesecek veya onun yerine girecek konumda olmayı hak etmiyor.

Bes para etmez sene basinda belli etti. Yasin'in yarisi kadar yok

Sent from my iPhone using Tapatalk

aydinyilmaz_uzuntu_B.jpg
+
colin_kazim_richards_galatasaray.jpg

Bir pok olmaz bundan , sürekli yazıyorum tembel çalışmayı sevmeyen biri

1 gram ileri gidemez.

Mental acidan iyi olmayan oyuncu, fizik olarak da oyununu ortaya koyamaz. Futbolda hersey kafada baslar, kafada biter.

Cesareti kırılmış bunu aşması gerekiyor.

Neyse kupa serüveni başlıyor orada gol falan atsa da özgüveni yerine gelse bari

Kurtlar Vadisi'nde bir replikle cevap vermek istiyorum hocam. Kanı Sinan, içi Kazım Kazım, dışı Aydın Yılmaz. Birini seç evlat. :)

Ben Aydin kadar icine kapanik, kazim kadar tembel oldugunu düsünmüyorum. Ama oynamayinca, kafa olarak kendine zor geliyor. Gecen sene de öyleydi, Türkiye Kupasi maclari ile özgüven kazandi.
Ben Galatasaray tarihinde ilk defa bir sezonda iki defa hattrick yapan bir kanat oyuncusu gördüm, hele hele bu yasda Türkiye´de bile olmamistir belki. (Tuncay olabilir)

Emin degilim, ve riekerinkin son basin toplantisini izlemedim. Ama izleyen bir arkadas, Bruma´yi tercih ettik, gibi bir sözü oldugunu söylemisti. Herzaman en iyileri oynatamazsin, takima göre, dengeli olmak zorundaymisiz.

Bruma, Sinan ikilisi savunma anlaminda riskli olabilir tabi. Ama Riek´in böyle düsünmesi, Sinan adina talihsizlik olur. Ozaman kiralik gitmesi en iyisi.

Kümede kalma mücadelesi veren La Liga/BuLi kulübe kiralamak lazım

Çok dengesiz

Sene başında kiralanması gerek demiştim.Bizde şans bulamayacağı belliydi zaten bu sene CL'ye de gitmemiştik.Kiralık verilse çok iyi olacaktı.Özellikle İspanya'da bir takıma.Oraya gönderdiğimiz oyuncular kendilerini ileriki seviyeye taşıyor hep.Arda-Emre-Nihat-Bruma falan filan.Necati de gitmişti galiba.

Bittik mentalite açıdan her şeyden önce. Ben oldum havası ile sezona başlarsa olacağı bu zaten.

Geri
Üst Alt