Sinan Gümüş

İyi çalışıp formayı alması lazım. Kimler neler kaçırıyor.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Gol.kaciran adam kotu adam gozuyle bakiyo bizim taraftar gene soyluyorum Turkiyenin en kotu taraftari biziz bizden kotu taraftar yok sadece konusalim elestirelim gene dun hamsiler kopardi ortaligi bizimkiler bizim sahadamizda olu gibi

Gozunun yasina bakmayacaksin nereye defolursa gitsin aptal cocuk
Bir degil iki degil gencsin lan sen genc calisacaksin ekstra isler yapacaksin

Son düzenleme:
Mal bir şey demiyorum ama Poldi ve Sneijder'in maç boyunca yapamadığını 10 dakikada Sinan ve Josue yaptı

Keşke Sneijder Poldi filanda birsüsü pozisyona girseydide kaçırsaydı ...

Tembel artistin teki bundan bir bok olmaz

bunu yazışımın 2 yada 3. yılı olacak 1 gram ilerleme yok

Çok büyük yetenek, Sn. Ünal Aysal'ın 1 diğer başarılı scouting transferi. İşler onun için iyi gitmiyor bir süredir, baya formsuz.. Ama kim değil ki?

Bos kaleye kaciran adamin savunacak hali yok, ister 15 yasinda ister 35 yasinda olsun, bos kaleye kacirana koyacaksin tekmeyi, hele boyle onemli bir anda.

Kaçırdığı pozisyondan ziyade zerre gelişim göstermemesi üzücü. 23 yaşında ama fiziği rezil. Ne hız, ne güç hiç birşey yok

Gecen senemiydi neydi alper 10 metre geriden gelip bunu yere sermisti ya ha iste o gun gozumden dustu.
Mal cocuk gotu nirvanaya ulasti oldum havalarinda gezdi durdu.
Afedersin cocuk bu kadar karakterinin zayif oldugunu bilmiyorduk gotunun bu derece kalkacagin bilseydik o degeri vermezdik. Verdigimiz degerde umut etmek yani ardaya verilen degerin yuzde birini versek 22 yasinda yetet bu kadar calistigim diyip futbolu birakacaksin heralde.

Ben yinede umudumu kaybetmeyeyim(polyanacilik) surgune gonderilmeli bu arkadas en uyuz hocayi bulup o kulube karsilik beklemeden gondereceksin.

Çok dengesiz bir oğlan performans olarak bir standart yakalayamadı bunda sürekli forma şansı bulamamasınında önemi büyük tabiki

Eğer seneye Yasin satılır ve başka kanat oyuncusu alınmayacak ise Sinan, Bruma-Garry'nin yedeği olarak kadroda kalsın

Yok diğer koşullarda Belçika-Hollanda-Polonya filan gibi bir lige kiralaya verilsin

Sözleşmesinede en az şu kadar maç oynayacak gibi bir madde ekleyelim geliştirebilirse takıma döner/veya satarız

Forma ve bununla burlikte maç tecrübesi göremeyen bir futbolcuya yorum yapmamak gerekir bence. Emre çolak da yapılan hatalar tekrarlanıyor. Antrenman perfomanslarımı kötü onuda bilmiyoruz tabiki.

Çok dengesiz bir oğlan performans olarak bir standart yakalayamadı bunda sürekli forma şansı bulamamasınında önemi büyük tabiki

Eğer seneye Yasin satılır ve başka kanat oyuncusu alınmayacak ise Sinan, Bruma-Garry'nin yedeği olarak kadroda kalsın

Yok diğer koşullarda Belçika-Hollanda-Polonya filan gibi bir lige kiralaya verilsin

Sözleşmesinede en az şu kadar maç oynayacak gibi bir madde ekleyelim geliştirebilirse takıma döner/veya satarız
Yedek olarak kalmasının bi anlamı yokki ne vereceğini bile bilmiyoruz seneye kesinlikle kiralanmalı

Yedek olarak kalmasının bi anlamı yokki ne vereceğini bile bilmiyoruz seneye kesinlikle kiralanmalı

Yani reis ben kanat transferi için bu yıl para harcanmamasından yanayım

Yasin'de iyi para edebilir en azından

Sinan o yüzden elde tutulabilir yoksa kiralansın tabiki ...

Ispanyaya sutlayalim

fapatalk'dan gönderildi.?

C83mVaXXkAAurDs.jpg

C_H6zUzXkAAf-k8.jpg

ali naci küçük @nkucukk
Tudor, kiralanması planlanan Sinan Gümüş için 'Kiralamayın, satın' dedi.
G.Saray 3-4 milyon euro bonservis geliri hedefliyor

Adami oynatmaya oynatmaya bitirdi tudor

Bir de kiralik degil de satin diyor, ustelik 3-4 milyona satacaklarini dusunuyorlar, oynamayan oyuncuya kimse oyle 3-4 milyon vermez

Geri
Üst Alt