Sinan Gümüş

Satılması yerine kiralanması denenmeli.Ya da geri alma opsiyonu olmalı.

-Tapatalk-

Ben de pek satılması taraftarı değilim, önümüzdeki sene yedek santrafor olarak düşünülmeli, kenarda Eren bekleyeceğine Sinan beklesin. Yedek bekleye bekleye çürür denilirse de o zaman en fazla kiraya verilsin. Başarır, başaramaz bunu zaman gösterecek ama bu çocukta patlama yapabilecek potansiyel var.

O'Jogo, Portekiz
Bruma Portekiz gazetesine ; "Sinan Gümüş bire birde Nico Gaitan gibi, çat çat adam geçer. Ben bile yakalayamıyorum" demiş

DAGqSATUIAA6H60.jpg
Bruma komisyon alacak galiba ?

????GALATASARAY????

"Cok sisirdiler bunu"
"Taraftar buna fazla gaz verdi"
"Bundan hic birsey olmaz"
"Yetenekli degil"
"Aydin yilmaz gibi olacak"

Tuh keske forum dun calissaydi, bazilarinin yazdigi yorumlari zevk ile okuyacaktim.

Bu adami sezon oncesi bruma gibi cok iyi bir kamp gecirmedigi icin kenara cekti riekerink, 2-3 kotu mac oynadi diye butun sezon kenarda oturdu, cogu zaman kadroya bile giremedi, tudor geldi aynisini yapti ve birden 2 haftadir oynatiyor, yok sinan'in antrenman performansi artmis falan filan, geciniz, tahminim sinan'in menajeri korkuttu bunlari ya da benfica ciddi ciddi ilgileniyo ve sinan'i oynatip daha fazla paraya satma derdindeler.

Besiktas'da ozzy her mac istedigi seviyede oynamiyor ama senol hoca yinede her mac oynatiyor cunku neler yapabileceklerinin farkinda ve guveniyor. Trabzon'da Okay icin de aynisi gecerli.

Sabri'ye selcuk'a semih'e yasin'e verdikleri sansi sinan'a vermediler. Aynisini prandelli bruma'da yapti.

Bu duzen degismedigi surece genc futbolcular ne yapip edip avrupa'ya gitmeli.

Avrupa'da hocalar 17-18-19 yasinda olan gencleri oynatiyorlar hayran kaliyorum.

"Cok sisirdiler bunu"
"Taraftar buna fazla gaz verdi"
"Bundan hic birsey olmaz"
"Yetenekli degil"
"Aydin yilmaz gibi olacak"

Tuh keske forum dun calissaydi, bazilarinin yazdigi yorumlari zevk ile okuyacaktim.

Bu adami sezon oncesi bruma gibi cok iyi bir kamp gecirmedigi icin kenara cekti riekerink, 2-3 kotu mac oynadi diye butun sezon kenarda oturdu, cogu zaman kadroya bile giremedi, tudor geldi aynisini yapti ve birden 2 haftadir oynatiyor, yok sinan'in antrenman performansi artmis falan filan, geciniz, tahminim sinan'in menajeri korkuttu bunlari ya da benfica ciddi ciddi ilgileniyo ve sinan'i oynatip daha fazla paraya satma derdindeler.

Besiktas'da ozzy her mac istedigi seviyede oynamiyor ama senol hoca yinede her mac oynatiyor cunku neler yapabileceklerinin farkinda ve guveniyor. Trabzon'da Okay icin de aynisi gecerli.

Sabri'ye selcuk'a semih'e yasin'e verdikleri sansi sinan'a vermediler. Aynisini prandelli bruma'da yapti.

Bu duzen degismedigi surece genc futbolcular ne yapip edip avrupa'ya gitmeli.

Avrupa'da hocalar 17-18-19 yasinda olan gencleri oynatiyorlar hayran kaliyorum.

bizde ise semih kaya mac sonu cikip ben gencim diyor. 26 yasinda olan biri

Aferin lan. Adam olmaya başladın yavaş yavaş.

Golden sonra sahada hayalet gibi olduğun gerçeği de var tabi.

Valla ilk defa topsuz oyunda bu kadar etkili olduğunu bişeyler yapmaya çabaladığını gördüm Sinan'ın helal olsu tabi yine maçtan koptu ama uzun zamandır kadroya bile giremiyordu maç eksiği çok fazla bu yıl ona bağlıyorum ben

Eğer aklını başına toplayıp daha da iyi olmaya devam ederse satılacak adam Sinan değil Yasin'dir Garry'dir kimse kusura bakmasın

Böyle piyasa yapabilecek topçulara ihtiyacımız var ancak böyle yukarı gidebiliriz ...

klasik sinan sezon sonu yaklaştı takımda kalmak için her zaman ki futbolcu taktiği kasıyor son maçları bundan bir cacık olmaz

Bu çocuk çok kolay harcanıyor demek ki idmanlarda falan bir halt oluyor 10 maç iyi oynasın 2 maç kötü oynadı mı bir daha forma yüzü görmüyor. O kadar büyük sakatlıktan çıktı ilk maçlarda iyidi sonra biraz kötü oynadı diye kesildi ve bir daha forma yüzü görmedi. Yeteneklerine yazık olacak

yetenekli ama gecen maçtada dikkatimi çekti pili çabuk bitiyor.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

tudorun GSARAYa verdiği zararların naçizane bir örneğidir sinan gümüş..
adamı antreman performansı kötü diye 18 almadı yerine banko oynattığı adamda yasin!!!
bu tudor sergen bizde olsa antremanda çalışmıyor diye oynatmaz sattırırdı adam yetenekli ve maç kazandırıyorsa yemişim antreman performansını..
sinan gümüş çok yetenekli biraz tembel ama çok iyi futbolcu..
tudor gibi takıntılı bir adamın değil lucescu gibi kurtun elinde robben olur..o sebebten tez elden kurtula bu tudordan!!

tudorun GSARAYa verdiği zararların naçizane bir örneğidir sinan gümüş..
adamı antreman performansı kötü diye 18 almadı yerine banko oynattığı adamda yasin!!!
bu tudor sergen bizde olsa antremanda çalışmıyor diye oynatmaz sattırırdı adam yetenekli ve maç kazandırıyorsa yemişim antreman performansını..
sinan gümüş çok yetenekli biraz tembel ama çok iyi futbolcu..
tudor gibi takıntılı bir adamın değil lucescu gibi kurtun elinde robben olur..o sebebten tez elden kurtula bu tudordan!!

tamam da sinan ziekerink varken de fazla oynamadı bu sezon, hep yasin tercih edildi

besiktas maçı ve ligin ilk maçında neredeyse 90 dk oynadı, sonra ancak kupa maçlarda çok oynayabildi ve 1-2 kaybettiğimiz başak maçında baya oynadi.

diğer maçlarda ya oynamadi ya az oynadı

30 yaşında boş kale golcüsü top tepici Yasin oynayacağına 26 yaşında tek yeteneği topu önüne atıp yardırmak olan Garry oynayacağına Sinan'a şans vermeliydik bu yıl

Bruma&Sinan ikilisi bir tutsaydı müthiş karlı satardık bu ikiliyi önümüzdeki yıllarda ....

Saç boyattığı için şımardığına kanaat getirilen bir ülkede fazla gelişmez ama yetenekli futbolcu.

Geri
Üst Alt