Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
satılacaksa sözleşmesine geri alma opsiyonu konulsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bruma komisyon alacak galiba ?O'Jogo, Portekiz
Bruma Portekiz gazetesine ; "Sinan Gümüş bire birde Nico Gaitan gibi, çat çat adam geçer. Ben bile yakalayamıyorum" demiş
![]()
"Cok sisirdiler bunu"
"Taraftar buna fazla gaz verdi"
"Bundan hic birsey olmaz"
"Yetenekli degil"
"Aydin yilmaz gibi olacak"
Tuh keske forum dun calissaydi, bazilarinin yazdigi yorumlari zevk ile okuyacaktim.
Bu adami sezon oncesi bruma gibi cok iyi bir kamp gecirmedigi icin kenara cekti riekerink, 2-3 kotu mac oynadi diye butun sezon kenarda oturdu, cogu zaman kadroya bile giremedi, tudor geldi aynisini yapti ve birden 2 haftadir oynatiyor, yok sinan'in antrenman performansi artmis falan filan, geciniz, tahminim sinan'in menajeri korkuttu bunlari ya da benfica ciddi ciddi ilgileniyo ve sinan'i oynatip daha fazla paraya satma derdindeler.
Besiktas'da ozzy her mac istedigi seviyede oynamiyor ama senol hoca yinede her mac oynatiyor cunku neler yapabileceklerinin farkinda ve guveniyor. Trabzon'da Okay icin de aynisi gecerli.
Sabri'ye selcuk'a semih'e yasin'e verdikleri sansi sinan'a vermediler. Aynisini prandelli bruma'da yapti.
Bu duzen degismedigi surece genc futbolcular ne yapip edip avrupa'ya gitmeli.
Avrupa'da hocalar 17-18-19 yasinda olan gencleri oynatiyorlar hayran kaliyorum.
tudorun GSARAYa verdiği zararların naçizane bir örneğidir sinan gümüş..
adamı antreman performansı kötü diye 18 almadı yerine banko oynattığı adamda yasin!!!
bu tudor sergen bizde olsa antremanda çalışmıyor diye oynatmaz sattırırdı adam yetenekli ve maç kazandırıyorsa yemişim antreman performansını..
sinan gümüş çok yetenekli biraz tembel ama çok iyi futbolcu..
tudor gibi takıntılı bir adamın değil lucescu gibi kurtun elinde robben olur..o sebebten tez elden kurtula bu tudordan!!