Sinan Gümüş

3. olmaya çalıştığımızdan haberi yoktu heralde

Tudor sinan'i ligin son haftalarda sergiledigi performanstan ve attigi gollerden sonra takimda tutmak isteyecektir ve sinan'i gelecek sezon ilk 11'de dusunuyordur bence, olmasi gereken de bu, yasin'e, semih'e, sabri'ye verilen sans sinan'a malesef verilmedi.

1-2 kotu mac sonrasi riekerink adami yedek kulubeye cekti.

Umarim takimda kalir ve gelecek sezon hakettigi sansi bulur. Yetenekli oyuncu, tudor arkasinda durup sinan'in ozguvenini arttirmasi lazim.

Çocuğun günahını almışsınız resmen be. Yok.niye sevinmiyor yok trip atıyormuş. Açıklamasına bakarsak aslan duruşu sergilemiş resmen.

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

Sinan Gümüş: Galatasaray için gol atmak mutluluk verici. Bugün 4. olduk, bu sebeple attığım gollerden sonra sevinecek bir durum yoktu

bazen pis abartiyoruz

Beyler şunu yediğinize gerçekten inanamıyorum.

Yok öyle bir dünya , geçen hafta da tablo aynıydı , geçen hafta şampiyonluğa mı oynuyorduk. Gene 3. ve 4.lük arasındaydık
Osmanlı maçında gol attığında gayet de fazla fazla sevindi

Aptal gibi bir trip attı , biri uyardı kıvırıyor , siz de burda vicdan yapıyorsunuz. Ne güzel hayat he

Taraftar her zaman isin kotu tarafindan bakmayi sever

Resmen forumu g.t etmiş.

Resmen dansözlük yapmış. Abilerinden biri uyarmıştır o da layıkıyla kıvırıyor

Geçen hafta şampiyonluğa mı oynuyorduk ki Osmanlı maçında gol atıp koşa zıplaya sevindi.

Zaten 3. ya da 4. olacağımız garantiydi Osmanlı maçı oynanmadan.

Beyler şunu yediğinize gerçekten inanamıyorum.

Yok öyle bir dünya , geçen hafta da tablo aynıydı , geçen hafta şampiyonluğa mı oynuyorduk. Gene 3. ve 4.lük arasındaydık
Osmanlı maçında gol attığında gayet de fazla fazla sevindi

Aptal gibi bir trip attı , biri uyardı kıvırıyor , siz de burda vicdan yapıyorsunuz. Ne güzel hayat he
Evet bidaha düşündümde haklı olabilirsin gerçekten. Fb nin.adanayı yeneceğinide önceden bilrmez sonuçta.

Tudor sinan'i ligin son haftalarda sergiledigi performanstan ve attigi gollerden sonra takimda tutmak isteyecektir ve sinan'i gelecek sezon ilk 11'de dusunuyordur bence, olmasi gereken de bu, yasin'e, semih'e, sabri'ye verilen sans sinan'a malesef verilmedi.

1-2 kotu mac sonrasi riekerink adami yedek kulubeye cekti.

Umarim takimda kalir ve gelecek sezon hakettigi sansi bulur. Yetenekli oyuncu, tudor arkasinda durup sinan'in ozguvenini arttirmasi lazim.

1 - 2 maç iyi oynayıp ben oldum havasıyla triplere girerse kesiceksin cezayı , iyi yaptı Riekerink

Evet bidaha düşündümde haklı olabilirsin gerçekten. Fb nin.adanayı yeneceğinide önceden bilrmez sonuçta.

Yani maçlar zaten aynı anda oynanıyor , Sinan golu attığında FB maçı 1-1'di.

Düzeltiyorum 2-1 miş. Atıf 21'de attı. Gene farketmez sevinmemesi için bir sebep yok

Son düzenleme:
Sinan'ın sevinmesine, bizim de övmemizi gerektirecek bir durum yok. Mesele yetenekli olup, olmaması değil bunu istikrarlı bir şekilde yapması. Ağustos ayında tel tel dökülen, yere düşen Sinan görebiliriz yine. Lig bitince, şampiyon belli olunca form tutmasının hiçbir manası yok.

Kızmak ve asıp kesip, göndermek yerine sorununun ne olduğu öğrenilip çözüm bulunmalı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Futbol karakteri yok , sorun bu bence. Çok çabuk havaya giriyor ya da sırtını dönüyor.

Bu onunla alakalı değil, ırk olarak böyleyiz moruk. 2 sene şampiyon olup 3. Sene olamayınca yönetim istifa diye inledi la ortalık.

Ne güzel memleket ya. Sneijder koca sene sakat gezer, fiziği kötü olur ama son maçlarda iki topa vurunca kral olur. Sinan bütün sezon nal toplar, rüzgar esse yere düşer ama son maçlarda stres ve beklenti kalmayınca top oynamak gelir içinden. Sonra burada daha çok ağlarız hakemler Beşiktaş'ı kolladı, meydan onlara kaldı, biz kralız onlar da takım mı ? Bahaneye doymayız.

Bu onunla alakalı değil, ırk olarak böyleyiz moruk. 2 sene şampiyon olup 3. Sene olamayınca yönetim istifa diye inledi la ortalık.

Aynen öyle ama bence kendisinin de payı çok.

Cengiz Ünder mesela Sinandan kat ve kat fazla yeteneğimi var. Ama hala ben oldum havası yok adamda üstüne koymaya çalışıyor.

Aynen öyle ama bence kendisinin de payı çok.

Cengiz Ünder mesela Sinandan kat ve kat fazla yeteneğimi var. Ama hala ben oldum havası yok adamda üstüne koymaya çalışıyor.

Eğer olurda bir hata yapıp 3 büyüklerden birine gelirse bir daha konuşalım renktaş.

Geri
Üst Alt