Sinan Gümüş

Bu daha gitmedi mi? 2 gün önce 3.5 milyon euro ya benfica ya transfer oldu haberi çıkmıştı. Ben de inanamamistim bu adama o parayi nasıl verdiler diye inşallah başımıza kalmaz ruhsuz futbolcu takımda olmasın arkadaş

Son düzenleme:
Bu adama iyi bakin ve futbola baskis acinizi degistirin artik. Gunumuz futbolunda yetenekli olmak kadar, calisma, istek ve oyun zekasi da onemli. Hatta cok daha onemli. Arda sirf oyun zekasiyla Barcelonaya kadar yurudu. Yetenek olarak Iniesta, Neymar, Messi ve Suareze ancak top toplayicilik yapabilir.

Gerek ıslıklanması gerek kötü eleştiri, hepsini hakediyor.

Menajeri takım bulamayınca yaldaklanma durumları başlayacak. Bugün bunu gördük.

Bugün ofsayt olsa da Gomis'e gol attırmaya çalışması hoşuma gitti. Yasin kesinlikle kendi atmaya çalışırdı.

İkinizden biri gidecek orası kesin.

olmayan teklifin peşine düşüp kendini mundar etti.

teklif gelince kafan karışabilir, ama sinan ihanet etme noktasında futbol oynadı. şimdi teklifler yalan olunca baktı gidecek yeri kalmadı, yine oynamaya başladı. iyi futbolcu olabilirsin ama karakterli biri asla değil. hele ki seni yetiştirmiş kulube karşı yapıyorsun bunu.

Ayrica no one is bigger than the club ulan, bu adam Yeni Malatyaspor gibi lesh takimlara guzel yakisir.

Tam atak yaparken neydi o geri pas ... sirf o geri pas yuzunden gonderilmen lazim bu takimdan

Yakın zamanda böyle gerizekalı futbolcu görmedim. Yetenekli çokta güzel yedek olur ama gitmek istiyor. Dünkü ıslıktan sonra durmaz artık. Zamanında bu kadar arkasında duran taraftara ihanet etmiştir. Geçen sene sonu satışı yaptırabilmek için oynadı, sonra bi güzel yattı.

Taraftarın ıslıklaması çok iyi oldu ya adam olacak ya da gidecek.

Geri
Üst Alt