Sinan Gümüş

Girer girmez saçmaladı, 10 dkda yapılabilecek ne kadar top kaybı varsa yaptı. Sınır geri gelirse meydan bunun gibi çöplere kalacak işte. Yazık sadece

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

macin ilk yarisini dügün salonunda, ikinci yarisini da dominosda izledim
o 4e 1 gidilen pozisyonda sinirden öyle bir ayaga kalktim ki herkes sadece bana bakti
ulan sen ne rezil ne karektersiz bir adamsin ya

herkes gibi bende cok söyleniyorum ama sinanı oynatacagıma yasini oynatırım enazından arada gol yapar asist yapar

Bu arkadaş Yasin ile dahi kıyaslanacak, bunu hak edecek ne yapmış acaba? Yasin denilen adam öyle veya böyle 4. yıldızı almamız da önemli bir paya sahip, bu ise 3. lig takımlarına attığı goller veya lig bittikten sonra attığı goller sonrasında tribe girip, takımdan ayrılmak istediğini ifade eden ve bunu hoş şekilde yapmayan, buna rağmen kulübün Avrupa maçında şans verilen ancak 0 ruh ile sahada yer almış bir adam. Gs formasını giydiği her an bizim adımıza kayıptır, yoldan adam çevirsinler bu girmesin.

böyle hıyarları oynatmayacaksın niye sokuyor tudor bunu hala oyuna hayred birşey recep girse şundan çok daha iyi

Akılsız adam. Sene başı olanlar yaşanmasa bu takımda daha çok süre rahatlıkla bulurdu.

Bugünde kötü performansında taraftardan çabul tepki görmesinin de rolü var. Ama bir şekilde çıkıp konuşup af dilemeli ve kendisini kazanmalıyız.

Oyuna girer girmez Gomis'e bir ara pas denedi. Çok akıllıcaydı ve o top geçse Sinan da moral kazanacaktı. Bunları yapabilecek bir adam ama özgüven kaybı zirvede.

az yapiyorlar tamam'da, kimse'de kizmasin o zaman niye kontrol edemedi diye. Normalde problemsiz kontrol ediyordu o toplari.

cıkıp samimi bir sekilde özür dilemeli taraftardan anlatmalı pismanlıgını sonrada sahada göstermeli bunu yoksa daha cok küfür yer

oyuna girerken suratından düsen bin parca

Almanlar helal olsun vallaha. Emre Can'ı, Özil'i, İlkay'ı kendine ayırıp Sinan gibi çöpleri bize iteliyorlar. Arada Nuri gibi kaçırdıkları adamlar da oluyor ama olsun.

tamam yazın yaptıkları herkesi sinirlendirdi vs. ama her girdiği maç ıslıklanması çok yanlış. Ne güzel 2-0 öndeyiz, ne gerek vardı ıslıklamaya. Kayseri maçında ıslıklanması doğruydu ama bitti.

Daha 23 yaşında ve potansiyelini hepimiz biliyoruz. Destek verilse belki dün daha iyi konsantre olurdu. Her genç oyuncu hata yapar; ama kaybetmek kolay,kazanmak olay.

Sonuçta hala bizim oyuncumuz. 30 yaşında bitmiş oyuncu olsa(Selçuk,Yasin) protestoyu anlarım ama Sinan hala potansiyelini yansıtabilir.

Yabancı sınırlaması neden gelmesin en güzel cevabı yemin ediyorum
YouTube

Ayrıca Sinan-Selçuk-Yasin gibi herifleri neden istemiyoruz onun da cevabı

Sinan önce adım atmalı özür dilemeli diye düşünüyorum
Cenk Ergün bu işi çözsün basın toplantı yapacak mektup yazdıracaksa
Gelelim çöp olayına Sinan asla çöp bir oyuncu değil çok üst düzey bir golcü oyuncu adam fatih Terim kurbanı klasik fatih Terim kurban ı hemde fatih hoca oyuncuya göre mevki belirlemez mevkiye göre oyuncu uydurur kafasında seni bek belirlersin forvet olsanda önemli değil sen artık bek olmak zorundasın Sinan'ı o aldırdı sağ açık olarak düşünüyordu çok yetenekliydi Sinan fiziğiyle alt yaş gruplarında rakipleri eziyor ve çok gol asist yapıyordu ancak gözden kaçan bir şey vardı Sinan çok hızlı bir oyuncu değildi ama o artık tüm td gözünde bir açık oyuncusudu böylece inanılmaz bir golcü olabilecek oyuncu vasat bir kanat oyuncusuna dönüştürülmüş hele geçen sene koşmayan takımda çok sırıtmış linnes inde takımdan kesilmesine sebep olmuştu son dönemde tudor un mücadele eden takımına girmiş goller atmış burada tudor un oyun sistemi çok önemli tudor kanatların tıpkı forvetleri gibi içeri çok girmesini istiyor çünkü o kanat oyuncuların çok gol atması gerektiğini yoksa şampiyon olunamayacağına inanan bir td
Sinan sebepsiz tiplere girmiş belkide bu yazdıklarımın birikimine olabilir
Sözün özü şu Sinan gomez tarzı bir forvet kesinlikle hızlı bir oyuncu değil forvette yada yakında oynarsa başarılı olur taraftarla barışsın milli takıma kadar yükselir

Sinan'a bir şans daha verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Cenk Ergün bu konuda devreye girip bir özür dilettirsin. Bu adamın gerçekten yabana atılamayacak özellikleri var. Özellikle gol şansı çok mühim. En ufak bir katkı bile alabileceğimiz her oyuncudan faydalanmamız gerekiyor. Kadromuz geniş değil.

Çok kızıyoruz ve haklıyız da ama bu sene ihtiyacımız olacak. Bu çocuğu kazanmak lazım. Tabi kendisi de istemeli. Bugün penaltı için yardımcıya ateşli itirazı hoşuma gitti.

12-13 kişiyle oynuyoruz. Bu böyle gitmez.

Eren yerine 2.forvetimiz olabilir aslında yeteneklerine ihanet etmese

ben nedense hala kendisine güveniyorum. Gerçekten çok büyük potansiyel. Gol vuruşu iyi,hızı,fiziği iyi. Oyun aklı da kötü değil ama oyun coşkusunda,istekte problem var.

Ayrıca kanattan ziyade forvet oynatmak daha doğru olur. Oraya evirmek lazım. Kaliteleri arasında fark olsa da stil olarak benzettiğim Mertens şu anda sahte 9 olarak efsane işler yapıyor.

Sinan'da hele bu sistemde çok daha iyi iş yapar. Umarım kendisini kazanabiliriz.

GERCEKten kendını topcu sanan 1 almancı

Yallah 1.Lig'e.

Geri
Üst Alt