Sinan Gümüş

Oha.Ayıp la :D Stuttgart Almanya'yı geçtim dünyadaki en iyi altyapılardan birisi olarak gösterilir.Barcelona'ya benzer bi sistemleri var zaten altyapıda.
Şu an Stuttgart'ta 18'lik Timo Werner var.1-2 yıla patlama yapacak o da.

:oley: Ohaaa yani. Stuttgartı ne yaptınız . Almanyanın alt yapıları meşurdur ama stuttgart bu konuda okadar etkili bir kulüp değil.
Bayern, gladbach ve birazda frriburg elit seviyelerinde. Özelikle bayern.

:oley: Ohaaa yani. Stuttgartı ne yaptınız . Almanyanın alt yapıları meşurdur ama stuttgart bu konuda okadar etkili bir kulüp değil.
Hayır Stutgart'ı alt yapısı Almanya'nın en iyi altyapısıdır.Araştırabilirsin.Bayern ve BvB'de çok fazla alt yapısı iyi değil.

Hayır Stutgart'ı alt yapısı Almanya'nın en iyi altyapısıdır.Araştırabilirsin.Bayern ve BvB'de çok fazla alt yapısı iyi değil.

Katılamam buna. Bayernın kadrosunda bir bak üstelik kac tane bayern alt yapılı oyuncu mevcut.
bvb in alt yapısını saymadım ama onlar bile stuttgartan daha kaliteli oyuncular çıkartıyordur.
Almanya milli takımda mesela kac tane stuttgart alt yapılı oyuncu var?
Bir ane bile yok galiba. Nasıl en iyisi oluyor ki.

Katılamam buna. Bayernın kadrosunda bir bak üstelik kac tane bayern alt yapılı oyuncu mevcut.
bvb in alt yapısını saymadım ama onlar bile stuttgartan daha kaliteli oyuncular çıkartıyordur.
Almanya milli takımda mesela kac tane stuttgart alt yapılı oyuncu var?
Bir ane bile yok galiba. Nasıl en iyisi oluyor ki.
Almanya da bayağı bir takımın altyapısı iyidir. Ama bizim dandik futbol anlayaşımıza karşın hemen hemen her takım en az 1-2 yeni oyuncuyu A Takıma kazandırıyor her sezon.

Altyapı olarak ligin başını çeken takımlar bunlar bence:

Bayern
Dortmund
Leverkusen
Schalke
Mönchengladbach
Freiburg

Son iki takım MG ve Freiburg son senelerde altyapıdan iyi topçu çıkarıyorlar ve buna artı bir de acayip yararlı transferler yapıyorlar.

Mönchengladbach mesela transfer konusunda bence şu an Almanya'nın en iyi takımı. Şehrim diye övmüş olmayım ama son senelerde çok iyiler :):)

I am the one who knocks!

Almanya da bayağı bir takımın altyapısı iyidir. Ama bizim dandik futbol anlayaşımıza karşın hemen hemen her takım en az 1-2 yeni oyuncuyu A Takıma kazandırıyor her sezon.

Altyapı olarak ligin başını çeken takımlar bunlar bence:

Bayern
Dortmund
Leverkusen
Schalke
Mönchengladbach
Freiburg

Son iki takım MG ve Freiburg son senelerde altyapıdan iyi topçu çıkarıyorlar ve buna artı bir de acayip yararlı transferler yapıyorlar.

Mönchengladbach mesela transfer konusunda bence şu an Almanya'nın en iyi takımı. Şehrim diye övmüş olmayım ama son senelerde çok iyiler :):)

I am the one who knocks!

Evet katılıyorum yazdıklarına kesinlikle.
Ordaki takımların her alt yapısı az çok iyi olması systemle ilgili tabiki. En az 8 alt yapıdan oyuncu bulundurma zorunluğu var 24 kişilik kadrolarında.
Doğal olarak alt yapılarıda iyi oluyor.

Evet katılıyorum yazdıklarına kesinlikle.
Ordaki takımların her alt yapısı az çok iyi olması systemle ilgili tabiki. En az 8 alt yapıdan oyuncu bulundurma zorunluğu var 24 kişilik kadrolarında.
Doğal olarak alt yapılarıda iyi oluyor.
Ya inanmazsın geçen sene halı sahasında oynuyorduk arkadaşlar ile kışın. Orada Mönchengladbachın çocuklarını getirmişler, U10 takımı.

Bak abartmıyorum hiç birinin ayağından top sekmedi kontrol ederken, bir de nasıl şut çekiyorlar aklın gider vallah 9 yaşında çocuklar.

Antrenörlerinin yanında Gladbachın menajeri Max Eberl de vardı. Adamın yanına gittik arkadaşlarla naber gençler falan dedi biraz konuştuk, sordu amatör takımlarda top falan oynuyormusunuz diye. Benim de üstümde arkasında Drogba yazan parçalı forma vardı.

Adam sırıtarak aynen şunu dedi: "Ohh Galatasaray ve Drogba, Juventusu güzel elediniz bravo" :D

I am the one who knocks!

Die A- und die B-Jugend des Vereins spielen in der*U-19- bzw. der*U-17-Bundesliga*und somit in der jeweils höchsten deutschen Spielklasse. Beide Mannschaften sind in ihrer*Altersklassejeweils deutscher Rekordmeister. Spieler wieHorst Köppel,*Thomas Schneider,*Andreas Hinkel,*Thomas Brdarić,*Michael Fink,*Albert Streit,*Mario Gómez,*Hansi Müller,*Karlheinz Förster,*Gerhard Poschner*und viele andere haben den Wechsel vom Amateur- oder Jugendfußball in den Profibereich beim VfB geschafft.

Die Jugendarbeit beim VfB begann bereits im Jahre 1918 mit dem damaligen VfB-Präsidenten*Gustav Schumm. Er entwarf ein Konzept, das von den Grundsätzen her noch heute Bestand hat; er legte die Einteilung in A-, B- und C-Jugend fest und sah erzieherische Maßnahmen vor.[84]*Diese neue Einteilung und die systematische Betreuung beim VfB wurden schon schnell belohnt, als die Zeitung*Stuttgarter Tagblatteinen Pokal für eine A-Jugend Runde stiftete, welche man als Vorreiter der Jugendstaffel bezeichnen könnte und die der VfB schließlich gewann.

(...)
Alman Wiki

VfB Stuttgart – Wikipedia

Son düzenleme:
winner gibi duruyor sahada hadi be aslanım gözdemiz ol her maç ilk 11 de seni görelim izleyelim zevk alalım takımı taşı

Genc menc diyorar sanirsin 16 yasinda. Adam neredeyse 21 yasinda bu yasta Avrupa'da potanseyeli olan oyuncu banko oynuyor.

almanyanin en leri

KÖLN, FREIBURG dur.

Son zamandada Bayern ve Schalke

bir cacik olmaaaazzz , bu adam 2 sene daha pafta surunur sonr edirnespora gonderilir , yerine Aydin yilmaz evladimiz oynar durur .

Die A- und die B-Jugend des Vereins spielen in der*U-19- bzw. der*U-17-Bundesliga*und somit in der jeweils höchsten deutschen Spielklasse. Beide Mannschaften sind in ihrer*Altersklassejeweils deutscher Rekordmeister. Spieler wieHorst Köppel,*Thomas Schneider,*Andreas Hinkel,*Thomas Brdarić,*Michael Fink,*Albert Streit,*Mario Gómez,*Hansi Müller,*Karlheinz Förster,*Gerhard Poschner*und viele andere haben den Wechsel vom Amateur- oder Jugendfußball in den Profibereich beim VfB geschafft.

Die Jugendarbeit beim VfB begann bereits im Jahre 1918 mit dem damaligen VfB-Präsidenten*Gustav Schumm. Er entwarf ein Konzept, das von den Grundsätzen her noch heute Bestand hat; er legte die Einteilung in A-, B- und C-Jugend fest und sah erzieherische Maßnahmen vor.[84]*Diese neue Einteilung und die systematische Betreuung beim VfB wurden schon schnell belohnt, als die Zeitung*Stuttgarter Tagblatteinen Pokal für eine A-Jugend Runde stiftete, welche man als Vorreiter der Jugendstaffel bezeichnen könnte und die der VfB schließlich gewann.

(...)
Alman Wiki

VfB Stuttgart – Wikipedia

Wir reden von der Gegenwart. Hem kötü demedim ama asla en iyisi değil. Belki eskiden öyleydi bilmiyorum.
Lahm, badstuber, thomas müller, hummels, alaba, schweinsteiger...
Bunlar hepsi mesela bayernın alt yapısından. Und nicht aus x verschiedenen Generationen.

Hahahahahahahaha

Bayern ve BVB altyapıları fazla iyi değil mi?

Evet.BvB ve Münih altyapısı değil üst yapıdaki antreman programı çok çok daha iyidir.Şu an mesela BvB kadrosuna bak alt yapıdan çıkarma adamları yoktur.Münih'in de.Bana bu takımların alt yapısından çıkma büyük oyuncu da sayamazsın.

Evet.BvB ve Münih altyapısı değil üst yapıdaki antreman programı çok çok daha iyidir.Şu an mesela BvB kadrosuna bak alt yapıdan çıkarma adamları yoktur.Münih'in de.Bana bu takımların alt yapısından çıkma büyük oyuncu da sayamazsın.

Baya bilgisizce yorum olmuş ...
Tek isim istediğin için tek isim yazayım sana ki çok daha fazlası var
Thomas müller.

kroos,Schweinsteiger,muller ,lahm daha ne olsun altyapı değil mi bunlar

Almanyadaki bütün takımların altyapısı iyi, hangisi daha iyi diye tartışmayın bence yersiz. Alman futbol federasyonu 2000 lerde bu işe çok ciddi yatırım yaptı 1 milyar euro harcadı deniyor. Her takımın çok disiplinlifutbol okulu var. Hatta klose hadisesi dedikleri klose nşn geç keşfedilmesi olayına federasyon kafayı takmış bizzat federasyon takip ediyor alt yapıları

Almanyadaki bütün takımların altyapısı iyi, hangisi daha iyi diye tartışmayın bence yersiz. Alman futbol federasyonu 2000 lerde bu işe çok ciddi yatırım yaptı 1 milyar euro harcadı deniyor. Her takımın çok disiplinlifutbol okulu var. Hatta klose hadisesi dedikleri klose nşn geç keşfedilmesi olayına federasyon kafayı takmış bizzat federasyon takip ediyor alt yapıları

Evet ama elit seviyede olanları tartışıyoruz sadece. Dfb in yatırımları hakındaki bilgiler doğru ama tabikide.
Nerden biliyorsan artık :D

Geri
Üst Alt