Sinan Gümüş

Ben her zaman Yasinden ve Belhandadan önde oldugunu düşünenlerdenim. Mükemmeldi maşallah çok yetenekli. Kafasını futbola vermeli. Birgün benfica teklif yapar birgün başka biri tekif yapar maç içinde kafasında bunlar varken oynadıgı her dakika zarar oldu ona. Farkına varmış bazı şeylerin beni mutlu edende zaten bu

Uzun zaman sonra ilk defa mental olarak beğendim Sinan 'ı

Aradı istedi zorladı inşallah daha da üzerine koyarak devam eder

Yeteneğinden & Tekniğinden ziyade inanılmaz bir gol şansı var Sinan 'ın biraz zorlayıp çalışsa sırf ligin ikinci yarısında bile çok faydalı olur bizim için

Belhanda-Selçuk filan 10 numara oynayacağına Feghouli 'yi tekrar sağa atıp Sinan-Gomis çift forvet ile oynamayı denememiz lazım ...

Maçı izleyememiştim. Tekrarına baktım şimdi, takımın en iyisi olabilir. Deplasmanda ve tribünlerin yoğun olduğu bir maçta iyi oynaması tabi ki olumlu. Ama havaya girmemek lazım. Çok defa hayal kırıklığına uğrattı bizi. Benim kendisinden uzun zamandır umudum yok, kupa oyuncusu olmaktan öteye gidemeyeceğini düşünüyorum hala. Ama umarım beni ve benim gibi düşünenleri yanıltır.

İlk kez bu kadar iyi oynadı Sivas maçında en kötü yedekten girmeli Yasin 2-3 maçtır ortada yok dinlensin

İki top sürdü ve şut çekti diye övecek değiliz. Yetenekli olduğu belli ama çalışmıyor, sürekliliği yok. Sene sonuna kadar katkı almaya çalışalım, sonra şutlansın.

Kupa beyi Sinan :D Hemen yine coşmuşlar ulan kaç kere aynı filmi izleyeceksiniz acaba?

Ulan balyoz gibi sol ayağın var, daha neyin triplerindesin. Şu kafanı az kullan da Yasini kes. Senin gibi topçulara ayar oluyorum ya. Yetenek fln herşey var ama 1 gram azim yok. Bu şansınıda değerlendiremezsen zaten bundan sonraki durağın Boluspor

zımba gibi şutları var..

Ah ulan parlat işte kendini, senin gibi adam için sezonda 20 gol sorun olmamalı..

kendine biraz güven ve en önemlisini HEP FAZLASINI YAP SAHADA

GAZA GELDİmm.. Gidip fifada sinanlı, oyuncu kariyer yapayım

Sinan 'ı farklı kılan yeteneği veya tekniği filan değil Bruma kadar yetenekli değil veya bir Feghouli kadar teknik değil ama gerçekten tam bir hücum silahı olabilir Sinan çalışırsa

İnanılmaz bir gol şansı var Sinan 'ın şöyle aklını yanında getirdiği her maç net gol pozisyonlarına giriyor daha geçen hafta lig maçında oyuna girdi 5 dakikada çok net 3 gol pozisyonuna girdi.Bu kupa maçında bulduğumuz şanslarda yine Sinan vardı

onları atabilmiş olsa yerini sağlama alıp Terim 'in iyice gözüne girecekti ama kaçırdı güzelce bence yeteneksizliğinden değil aklı sahada olmadığı için kaçırdı o golleri

Ben ne olursa olsun Yasin-Belhanda ikilisinden birisi oynayacağına Sinan oynasın ilk 11 de diyorum en azından gol şansı var her türlü

Yasinden formayı almalı artık daha iyi olduğu ortada,Yasin genel olarak fena işler yapmasada son 3-4 maçta etkisizdi

Sinan ne zaman parlasa şans verildi ve tüm bu şansları kötü kullandı.. Çoğumuz hafta sonu yasinin -belhandanın yerine sinan oynasın diye bakıyoruz ama bu senaryoyu çok gördük..2 maç sonra ıslıklanıyor.. Umarım bu sefer bizleri yanıltır ama benim pek umudum yok yeteneğine resmen yazık ediyor

Formayı al ve verme artık. Süreklilik sorununu aşması lazım. Vücut dili olumlu son 1 ayda

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kariyerini leş takımlarda sürdürür ilerde, Sinan'ın sorunu mental ve hiç bir zaman patlama yapamacayak

kanadından yapılan bir atakta rakibini takip etmeyi bırakıp izledi,pozisyon da hakan balta nın araya girdiği pozisyon ,gol olabilirdi.

çalıştığı hocalar bu yüzden ona hiç güvenmediler ve bence güvenmeyeceklerde

Herkes yine aynı senaryo diyorda ben katılmıyorum,

Bu çocuk ne zaman düzenli 11 oynamış ligde acaba da beğenilmiyor aydın yılmaz muamelesi görüyor. Ne zaman formunu bulsa ya hocalar kesti < büyük ihtimal defans yapmıyor diye > ya sakatlandı uzunca zaman oynamadı ya da bu benfica muhabbetleri girdi araya taraftarla arası açıldı. Allah aşkına yasine verilen şansı sinan verseydik kötü mü olurdu.

Benim hala umudum var kendisinden. Bilmiyorum belki yanılıyorum ama his meselesi sanırım

Geri
Üst Alt