Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.994
- 16.596
- 2.648
Ortalar Sinan Valbuena ayarında
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir Futbolcu ile ilgili başka neye göre yorum yapacağız? Boyuna posuna göre falan mı?ulan bir kerede yorumlariniz adamin performansina gore degismesin.
Bir Futbolcu ile ilgili başka neye göre yorum yapacağız? Boyuna posuna göre falan mı?
Sahaya yansıtması gereken performansı yansıtmadığı sürece yeteneğinin faydası nedir?Yetenegine gore.
Sahaya yansıtması gereken performansı yansıtmadığı sürece yeteneğinin faydası nedir?
Oynamak isteyen futbolcu çalışıp alır formayı. Futbolculara çocuk muamelesi yapmaktan ne zaman vazgeçeceğiz acaba. Hepsi kocaman adamlar, bu işi seçmişler ve bu işten para kazanıyorlar. Bunu düşünüp formayı almak için ne gerekiyor ise yapacaklar. Bunu yapmayıp saçma sapan işler ile uğraşırlar ise sayesinde para kazandıkları taraftar da doğal olarak tepki verir.Oynamasi lazim. Oynatin oynatin diye burada yazdigimda defolsun gitsin,bundan topcu falan olmaz diye elestirenlere sozum.
Sinan parladi ve dibe kadar dustu. yuhalandi. burada siktirsin gitsin diye bagiranlar oldugunda hayir oynatilmasi lazim. Gomis ve Sinan bizim forvet hattimizdir diye yetenegi oldugu gercegini hic bir zaman goz ardi etmeden destekledim. Artismis, taraftara kizmismis, sacini sariya boyatmis vs. burada adami topa tutarlarken her zaman sinan hakkinda gorusum stabil oldu. iki mac oynadiktan sonra "kumasi iyi", iki mac sonra defolsun gitsin diyenlere birseyler anlatmaya calis dostum. bana degil