Sinan Gümüş

Çok dedik as oyuncu olamaz yedek olarak devam etsin ücreti az ve verimli o açıdan

Cidden yazık, artık daha fazla izlemeye dayanamıyorum. Sezon başı açılır desem, kendimi kandırırım. Olmayacak ya. Ben artık kestim galiba umudumu.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ilk 11 topcusu degıl sonradan gırınce ıs yapıyor ıste en fazla olacagı bu gelısme gosteremez

Sözlesmesini uzatirsak 700-800 bin den fazla kazanmamali. Kupa maclari ve ligde son 20-30 dakikalarin adami. Artik bu yasdan sonra fazla gelismede beklenmez ve onun yüzünden fazla para verilmemeli

Ulan ben senin yerinde olcam kendimi yırtarım kalıcı olabilmek için umrunda değil gibi oynuyon ne biçim futbolcusun sen azim yok hırs yok
Belhanda ve bu herifin umursamazlıkları hasta ediyor beni

Şimdi hangi dünyada Sinan Feghouliye göre formayı hakediyormuş, öyle deniliyordu da merak ettim işin gerçeği.

Aynı şey Donk ve Fernando için deniliyordu. Donk neye göre daha iyimiş?

Sana verdiğimiz şansı bi tane eşeğe versek şimdiye adam olmuştu ya

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belhanda ve Sinanın aynı anda sahada olduğu maçlar izlenmez. Feghouli ancak Garry ve Onyekuru sahadayken bi nebze yedek oturabilir

İyi güzel hoş ama 90 dklık oyuncu değil ya da o formu yok ya da her neyse 70den sonra alınmalık hadi bi umut topçusu

5 senedir takımdasın ama gram ilerleme yok. Kilo almışsın sadece. Mariano'ya kaç kez yardım ettin acaba? Kadroda adam çok neyse ki fazla göze batmadan kenarda oturursun ama sözleşme hak etmiyorsun. Yunus şu suratsızdan daha fazla hak ediyor formayı.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu uyuşukluğu yakışmıyor,forma verilmiş bi zahmet gayret et top rakipteyken basma tenezzülü dahi etmiyosun

yunusa yazık oldu bunun yüzünden.mümkünse bir süre oyuna da girmesin

Geri
Üst Alt