Sinan Gümüş

u-21de isterse 15 maçta 100 gol atsın hiç kıstas değil. Batuhan karadeniz alt yaşlarda adeta bug gibiydi, her maç 2-3 gol atıyordu ama a takımlarda ne olduğunu gördük.

Sinan elbette yetenekli ama beklentileri fazla yükseltmemek lazım efsane 87-88 jenerasyonundan sadece Ardanın büyük oyuncu olduğunu hatırlatayım. Hamza hoca keşke kiralık yollasaydı, dün adeta mottayı bitiren Ibe ligin ilk devresi alt lig takımına kiralanmış orada iyi oynayınca 2.devre geri çağırmışlar. Sinan rahatlıkla pek çok süper lig takımında bile oynardı.

Bruma gibi adam oynarken bu adamın ilk 18'de olmaması büyük saçmalık cidden.

Bruma ile yer değiştirirse Hamza hocaya güvenim artar.

Kötü td kurbanı. Oynatmayacaksan kiraya vereydin tecrübe kazansaydı bari. Korkak bi td maalesef.

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Kötü td kurbanı. Oynatmayacaksan kiraya vereydin tecrübe kazansaydı bari. Korkak bi td maalesef.

korkaklık değil ülke gerçeği. Arda turan bile yollanacaksan 1 maçla kaderi değişti.

Kiralama konusuna katılırım ama 11 oynayamaz. Eğer terim gibi otoriter olsa Emre ve semihte yaptığı gibi oynatırdı ama Hamza hoca henüz kendini kanıtlayamadı seneye şampiyon olup devam ederse daha fazla şans verir.

korkaklık değil ülke gerçeği. Arda turan bile yollanacaksan 1 maçla kaderi değişti.

Kiralama konusuna katılırım ama 11 oynayamaz. Eğer terim gibi otoriter olsa Emre ve semihte yaptığı gibi oynatırdı ama Hamza hoca henüz kendini kanıtlayamadı seneye şampiyon olup devam ederse daha fazla şans verir.
Ülke gerçekleriyle paralel ettiği sürece bir halt olmaz o zaman. Terim aykırı hareket ettiği için bu kadar başarılı oldu. Şimdiki td gibi aman riske girmeyelim mantığında olsaydı şimdi efsane diye andığımız pek çok oyuncu belkide anadolu takımlarında bir halt olamadan bitecekti. Bu konu dışında da hamzaoğlunun iyi td olmadığı açık. Hakedene hakettiği gibi davranmamasıyla tüy dikiyor zaten.

o beğenmediğiniz u21e brumayı koyun sinanın attığı gollerin yarısını atsın ben Galatasarayı bırakırım.

o beğenmediğiniz u21e brumayı koyun sinanın attığı gollerin yarısını atsın ben Galatasarayı bırakırım.

Bruma'nın kaleyi isabet ettirdiği toplar gol sayılsa şu bitiriciliği ile gene atamaz hiç bir ligde o kadar golü.

Ayrıca Hamza hocaya da çok acımasızca yüklenmek anlamsız sonuçta kendisi çıkardı A takıma,Sinan da eğer A takımda oynayamayacaksam u21'de sürekli oynayıp gelişmek istediğini de söylemişti.
Sadece keşke bir kulübe kiralasaydık diyor insan.

Bruma'nın kaleyi isabet ettirdiği toplar gol sayılsa şu bitiriciliği ile gene atamaz hiç bir ligde o kadar golü.

Ayrıca Hamza hocaya da çok acımasızca yüklenmek anlamsız sonuçta kendisi çıkardı A takıma,Sinan da eğer A takımda oynayamayacaksam u21'de sürekli oynayıp gelişmek istediğini de söylemişti.
Sadece keşke bir kulübe kiralasaydık diyor insan.

zaten sorun burda ya oynat (ki Türkiye kupasında bile 10 dakika oynatıyo) ya da gitmesine izin verseydin baya isteyeni vardı.

taktiksel eksiklikleri var pozisyon almasını bilmiyor lafını kabul edemiyorum, çünkü ilk 11de oynattığı bir sürü adam var durmasını bilmeyen hatta topa bomba muamelesi yapan.

Anlaşılan oynamayarak daha değerli hale gelecek öyle bir algı var ki forumda hani x takımın x oyuncusu olsa ve ben tanımasam bu tarz yorumlar görsem adamlar liderlerini veya potansiyel maç taşıyacak adamlarını kadroya almamışlardır sanardım bu nedir ya az sakin.

zaten sorun burda ya oynat (ki Türkiye kupasında bile 10 dakika oynatıyo) ya da gitmesine izin verseydin baya isteyeni vardı.

taktiksel eksiklikleri var pozisyon almasını bilmiyor lafını kabul edemiyorum, çünkü ilk 11de oynattığı bir sürü adam var durmasını bilmeyen hatta topa bomba muamelesi yapan.
Kesinlikle haklısınız as kadroya monte etmek istenilen oyuncu fırsat varken kupa maçlarında kendisini göstermesi için ilk 11de başlar.Kimseye kendisini gösterme fırsatı verilmiyor.Bide bu moda oldu Hamza hoca oynatmasa kimse bilmeyecekmiş falan ulan heralde o seçecek teknik direktör kim.Asli işi bu adamın ekstra bişey yapmış olmuyor yani.

Kesinlikle haklısınız as kadroya monte etmek istenilen oyuncu fırsat varken kupa maçlarında kendisini göstermesi için ilk 11de başlar.Kimseye kendisini gösterme fırsatı verilmiyor.Bide bu moda oldu Hamza hoca oynatmasa kimse bilmeyecekmiş falan ulan heralde o seçecek teknik direktör kim.Asli işi bu adamın ekstra bişey yapmış olmuyor yani.
Aynen yeterince fırsat verilmiyor sinana
tarık ve bruma yeterince şans buldular ama parlayamadılar bence
onların bu kadar şans bulmasının sebebi fiyatlarının pahalı olması
birisi 12m birisi 4,750m

kesinlikle buna göre şans verildiğini düşünüyorum

Ilk yarida 2 gol atti. Ikinci yarida devami gelebilir.

Bu cocuk sürünüyor U21 de. Umut kütügü oynayacagina bu girsin iste oyuna.

Geri
Üst Alt