Sinan Gümüş

Tek vuruş yapsaydı keşke. Olumlu oynadı. Direkten topu döndü,penaltı yaptırdı bide birini kaleciyle karşı karşıya bıraktı iyiydi.

Bilmem dikkatinizi cekti mi ama Sinan'in fizigi cidden iyi. Alt yapidan cikan bebelere bakiyorum da PTT 1.lig'de bile oynayamazlar ama Sinan öyle degil.

kacirdigi pozisyon gibi pozisyonlari takim olarak hep kacirdigimiz icin, pek fazla yuklenmemek gerek.

Sinan 1 mac oynadi iyi isler cikardi bizimkiler hemen Ptt oyuncusu ilan ettiler.

Heyecanlı biraz ondan bazen saçma sapan işler yapıyor yaşı genç fiziği iyi u-21 de harikalar yaratıyor sabretmek lazım

Sadece sahada ne yapması gerekiyorsa onu yapmalı o kadar kasıp bencillik yapmaması lazım!!

Yasin de ilk sıralar heyecanlıydı sonradan açıldı ben umutluyum.

Son düzenleme:
Zamanla görücez.. simdilik bisey soylüyemeyiz..

Yetenekli arkadaş, yalnız yavaş yavaş lig müsabakalarında kullanmaya başlamak gerekli, oynamalı Sinan, A2'de oynamak ile büyük takım futbolcusu olunmuyor, böyle yetenekli ve kendi yaşıtlarının üzerinde beceri gösterenleri vakit kaybetmeden oynatmalı, hazırlamalıyız. Umut oynayacağına Sinan oynamalı.

çok ıyı futbolcu oldugu bellı.buyuk bonservısler odenseydı ısrar edılır ısrarla forma sansı verılırdı.bedava sabrıyı ve eboueyı kadroya almayıp salıhı veyselı tarıgı transfer etmış klubuz.su an lıgde krıtık bır noktadayız sınana forma verılmemesı anlasılabılır.ama seneye sınan bu takımın yıldızı olur.

Bizim taraftar da her genç yetenekten her maç 4 hattrick v 3 solo gol bekliyor.

u21 maçlarını takip edenler kumaşını ve kalitesini tartışmaz.ah o heyecanı olmasa paniklemese olacakta biraz daha zamana ihtiyacı var.

fizik olarak brumadan tellesten emre çolaktan iyi pasları fena değil

kendini göstermek amacıyla biraz bencil oynuyor

direkten dönen topu 2 kişinin arasından topu alıp fiziğini kullanarak penaltı alması zaman zaman yaptığı paslar iyiydi.

akıllı olması lazım yoksa takımda aydın yılmaz kadar değeri yok eleştirmeye fırsat arayan adamlar bekliyor çünkü.

https://v.cdn.vine.co/r/videos/C251...p4?versionId=DprmckaeV83ytM5JcATyoYYk8k9dai06

Son düzenleme:
bruma yerine koy oynasın bruma'dan kötü oynayacak hali yok

adam'da yetenek cok , ama heyecandan herseyi gostermek istiyor , ve saolsun takimdaki kici kirik topcular kendini kurtarma derdinde oldugu icin hic pas vermediler

Bir bencillik tutturmuş gidiyorsunuz
Arkadaş Emre Ç. nin her olaya atlaması normal de bu çocuk kırk yılda bir bulduğu 45 dakika ile kendini göstermek için olan çabası mı bencillik

Ya utanıyorum şurada bazılarınız yorumlarını gördükçe kimlerle futbol tartışıyoruz... Adam A2'de şov yapmış 16 maç- 20 gol A2 neden var A takıma oyuncu yetiştirmek için.. 1-2 maç adamı 18'e alıyorsun sonra yine A2 yolları görünüyor... Sİnan oynadığı her maç az çok kalitesini belli etti... Dünkü maça gelirsek.. Allah aşkına bu ergen kafalıların yanında ne yapmasıı bekliyordunuz.. Olcan-Çolak -Yasin herkes yakalamış ptt takımını şov yapmaya çalışıyorlar.. Sinanı hoca kiralamamış ligde 18e bile almıyor kupa maçına çıkmışsın herkes kendini gösterme çabasında ne bekliyordunuz Sinandan merak ediyorum.. Biz takımdan bazı leşleri göndermedikçe topçu mopçu çıkmaz..Birhan birhan deniyordu daha 1 dk. bile şans veremedik çöplerden sıra gelmiyor ki adamlara...Keşke diyorum sinanı kiralasaydık da ağzımızın suyu akarak izleseydik yazık olacak çocuğa.. 1 gol kaçırdı 1 pozisyon da pas vermedi diye gömmüşsünüz hemen.. Penaltı onun eseri o hareketi yapacak topçu yok bizde , br de tellese bir pası var ki Sneijder ayarındaa bakmayın telles çöp etti.. Sinanı 2 maç solda Sneijdere yakın oynatın görün nasıl topçuymuş..Sen arkasına tarıkı yanına çolakı koyarsan bir b.k yiyemez adam..

Forumda bi tayfa var bütün genç oyunculara sallıyorlar.
Sinan'a güveniyoruz ve sabrediyoruz.

Geri
Üst Alt