Sinan Gümüş

Git kurtar kendini Sinan. Umarim iyi bir takima gidersin de agzimiz acik seni izleriz. Basta seni oynatmayanlar hemen 5 milyon euro verip geri almak isteyecektir. Torpil düzenine karsi gelemeyen bir oyuncudur Sinan Gümüs.

Yazık yahu, biz yeteneğinin farkındayız.
Hoca da GS'ın geleceği diyerek sezonu bitirdi Sinan için.
Bu takımda yer almayı fazlasıyla hakediyor.
Eğer düşünülmüyorsa kadroda gerçekten oynayabileceği bir yere kiralansın.
Genç oyuncular kulübeye mahkum olmasın.

bundan da bısey olmazzzzz

Kendi kariyerini dusunuyorsan git bu takimdan Hamza seni oynatmaz ve paf takimla futbol hayatini bitirirsin.

cik konus arkadas sen ne yaptin bu hamzaya da seni bir türlü oynatmiyor?

seneye yavas yavas forma sansi bulmaya baslar
sonrada birdaha birakmaz formayi
sakin olun...

Git hocaya söyle "Hocam Umut ve Olcan abilerim benim idolüm, onlar gibi olmak istiyorum" de. Hemen oynatır o zaman.

Sabırlı olun biraz yerli Ronaldo şans bulacak şimdi bulmazsa gelecek sezon bulur. Öyle şampiyon yarışının ortasında A2 oyuncuyu oynatamaz.

Sabırlı olun biraz yerli Ronaldo şans bulacak şimdi bulmazsa gelecek sezon bulur. Öyle şampiyon yarışının ortasında A2 oyuncuyu oynatamaz.

Ligde oynatmasını beklemiyoruz zaten. Gösterilen tepki kupada Aydın bile oynarken Sinan'a şans verilmemesinden dolayı.

dun devrede almaliydin oyuna hoca

zaten 4-1 ondesin, SG de a2de sampiyon olan takimin gol krali olmus herifi odullendir

Hamza karar verir bize saygi duymak kalir, fakat saygim falan kalmadi bizim amatör Hamzaya.

Niye Umut oynuyor da Sinan oynamiyor diyemiyorum, illa bir sebep vardir diye düsünüyorum (göremesemde).

FAKAT SEZON SONU KONTRATI BITEN AYDINDAN BEKLENTIN NE KI BU DANDIK MACTA ONU 18 KISILIK KADROYA ALIYORSUN!!?? GELECEK SEZONU DÜSÜNEREK ALSANA KADROYA BU SINANI

Aman yoksa Aydinin kontratini uzatmayi mi düsünüyorsun???

Kendini yak
oynadigi maclarda averajdan ileri gidemeyen bir topcu icin yaptiginiz tantanayi koca karilar yapmaz

Podolski gelince yanından ayrılmamalı , Podolski ve topun olduğu her yerde onu izlemeli . Daha iyi bir rol model bulamazsın kendine.

yaptığı vuruşu gördünüz mü...:hat: bursa maçında 18 kişilik kadroda olmalı.

Oyuna girdi pozisyon bulmaya başladık.Tesadüf olamaz herhalde.

Geri
Üst Alt